Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

Διοργανωτής

Helsola | Hellenic Society for Oral Laser Applications

helsola-laser

Σχετικά
Σκοπός της Εταιρείας είναι η διάδοση της Οδοντιατρικής Επιστήμης γενικά και συγκεκριμένα η προώθηση, εξέλιξη και διάδοση της γνώσης για την εφαρμογή των ακτίνων Laser στην οδοντιατρική πράξη προς όφελος της στοματικής Υγείας του πληθυσμού.

Δραστηριότητες

  • Η παρουσίαση και η διάδοση των στοματικών εφαρμογών των ακτίνων laser στην Οδοντιατρική στον Ελλαδικό χώρου.
  • Η εξασφάλιση υψηλής ποιότητας θεραπείας με ακτίνες Laser​.
  • Η σύνδεση των Ελλήνων Οδοντιάτρων με ανάλογες εταιρείες.
  • Η ενημέρωση, εκπαίδευση, εξειδίκευση και κατάρτιση των οδοντιάτρων σε εφαρμογές Laser.

Θέματα σχετικά με τον Οργανωτή

7.8

Νοεμβρίου

2020

08:45

Ολοκληρώθηκε

7.8

Νοεμβρίου

2020

Ολοκληρώθηκε

Μοιράσου το

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.