Σταδιοδρομία και εκπαίδευση οδοντιάτρου

06

Ιουλίου

20:00 Ώρα Ελλάδας

2020

Ολοκληρώθηκε

Ασφαλής και αποτελεσματική αφαίρεση γουταπέρκας με το περιστρεφόμενο εργαλείο MicroMega Remover

Μη διαθέσιμη Επαναπροβολή

Νέο Live Webinar

Ημερομηνία:

Δευτέρα

,

06

Ιουλίου

,

2020

Ώρα:

20:00 Ώρα Ελλάδας

Διάρκεια:

90 λεπτά

Γλώσσα:

Ελληνικά

Ομιλητής:

Διοργάνωση:

Πιστοποιημένες Ώρες:

Περίληψη:
Ανεξάρτητα από το αν μια ενδοδοντική θεραπεία παρουσιάζει μια αποδεκτή ή όχι ακτινογραφική εικόνα, πολλές φορές ο σκοπός της ενδοδοντικής θεραπείας δεν έχει επιτευχθεί. Η πρόληψη εμφάνισης και η θεραπεία της περιακρορριζικής φλεγμονής αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο της των θεραπειών μας. Όταν απαιτηθεί η επανάληψη μιας εξ αυτών διάφοροι παράγοντες πρέπει να ληφθούν υπ όψιν προκειμένου να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ο συνδυασμός γουταπέρκας και φυράματος είναι το κύριο εμφρακτικό υλικό που συναντάμε εντός των ριζικών σωλήνων κατά τη διάρκεια μιας επανάληψης ενδοδοντικής θεραπείας. Κατά το παρελθόν, πολλές διαφορετικές μέθοδοι και υλικά όπως θερμότητα, υπέρηχοι, διαλύτες και εξειδικευμένα περιστρεφόμενα ή μη εργαλεία έχουν προταθεί για το σκοπό αυτό.

Το MicroMega Remover είναι ένα νέο περιστρεφόμενο εργαλείο για αφαίρεση γουταπέρκας από τους ριζικούς σωλήνες. Διαθέτει διάφορα κατασκευαστικά χαρακτηριστικά που καθιστούν τη διαδικασία για την οποία έχει σχεδιαστεί ασφαλή και προβλέψιμη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την αφάιρεση υλικών τύπου Thermafil. Βεβαίως, η διαδικασία της επανάληψης δεν περιλαμβάνει μόνο την αφαίρεση των παλαιών εμφρακτικών υλικών και αρκετές φορές η ύπαρξη παραλήψεων και λαθών περιπλέκει την κατάσταση. Η διόρθωση αυτών είναι πολλές φορές μια δύσκολη διαδικασία και απαιτείται προσεκτικός σχεδιασμός ώστε να μη δημιουργήσουμε περισσότερα προβλήματα από αυτά που καλούμεθα να λύσουμε.

Ο σκοπός αυτής της διαδικτυακής παρουσίασης είναι να αναδείξει τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου εργαλείου και να εξηγήσει τα πλεονεκτήματά του ώστε να επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα στην κλινική πράξη και σε κάθε κλινικό σενάριο. Επιπρόσθετα, θα μάθουν tips και tricks που θα κάνουν τη ζωή του οδοντιάτρου πιο εύκολη και το δρόμο προς την επιτυχία δίχως άγχος και πιο προβλέψιμο.

Υποστηρικτές

southern implants hellas

Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δεύτερα