Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

Ομιλητής

Ανδρέας Αγουρόπουλος

Ανδρέας Αγουρόπουλος

Σύντομο Βιογραφικό

Ο κ. Ανδρέας Αγουρόπουλος είναι Επίκουρος Καθηγητής Παιδοδοντιατρικής της Οδοντιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μετεκπαιδεύτηκε στην ειδικότητα της Παιδοδοντιατρικής στο Πανεπιστήμιο Tufts της Βοστόνης, ΗΠΑ και πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στην Βιολογία Στόματος στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας όπου έλαβε διδακτορικό δίπλωμα. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα αφορούν στην πρόληψη της τερηδόνας κυρίως στην προσχολική ηλικία, στην οδοντιατρική φροντίδα παιδιών μη τυπικής ανάπτυξης και παιδιών με ασθένειες μεταβολισμού των οστών, στους οδοντικούς τραυματισμούς, στην συμπεριφορά των ασθενών και στην χρήση βιοενεργών υλικών στην Παιδοδοντιατρική. Από το 2003 εργάζεται σε ιδιωτικό ιατρείο αποκλειστικά ως Παιδοδοντίατρος. Έχει διατελέσει Γενικός Γραμματέας του ΔΣ της Ελληνικής Παιδοδοντικής Εταιρείας και μέλος του ΔΣ της Εταιρείας Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης καθώς και μέλος επιστημονικών επιτροπών της International Association of Paediatric Dentistry. Έχει συμμετάσχει ως προσκεκλημένος ομιλητής σε πολυάριθμα συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και ως συντονιστής σε σεμινάρια συνεχιζόμενης εκπαίδευσης και έχει λάβει αρκετές διακρίσεις για το ερευνητικό και επιστημονικό του έργο.

Θέματα Σχετικά με τον ομιλητή

31

Μαρτίου

2021

20:00 Ώρα Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

31

Μαρτίου

2021

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

Μοιραστείτε το

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.