Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

Ομιλητής

Αν. Καθηγητής Κωνσταντίνος Μιχαλάκης

Αν. Καθηγητής στον τομέα Προσθετικής στο Α.Π.Θ.

michalakis-dr

Σύντομο Βιογραφικό

Ο Κωνσταντίνος Μιχαλάκης αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1989. Το 1990 ξεκίνησε την ειδικότητα της Προσθετικής στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου TUFTS στη Βοστώνη των Η.Π.Α., απ’ όπου και αποφοίτησε το 1993. Το 1994 ξεκίνησε να εργάζεται στο ιδιωτικό του ιατρείο στη Θεσσαλονίκη, ασχολούμενος αποκλειστικά με το αντικείμενο της ειδικότητάς του. Το 2001 αναγορεύθηκε διδάκτορας της Οδοντιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το 2004 του απενεμήθη, μετά από γραπτές και προφορικές εξετάσεις, το δίπλωμα της Αμερικανικής Επιτροπής Προσθετικής (Diplomate of the American Board of Prosthodontics). Το 2008 έλαβε τον τίτλο Master of Science σε Εφηρμοσμένη Εμβιομηχανική από το Πολυτεχνείο του Πανεπιστημίου του Strathclyde, του Ηνωμένου Βασιλείου. Το 2016 ολοκλήρωσε το πρόγραμμα Διοίκησης Οργανισμών Υγείας του Πανεπιστημίου Cornell, των Η.Π.Α. Το 2018 ξεκίνησε το πρόγραμμα Master of Science in Experimental and Translational Research and Therapeutics (εφαρμογή βασικής έρευνας σε κλινικές μελέτες) στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έχει δώσει πολλές διαλέξεις σε συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ έχει γράψει πολλά άρθρα τόσο σε ελληνικά όσο και ξένα έγκυρα επιστημονικά περιοδικά, πάνω σε θέματα της ειδικότητάς του. Σήμερα είναι αναπληρωτής καθηγητής και διευθυντής του μεταπτυχιακού προγράμματος Προσθετικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και επισκέπτης αναπληρωτής καθηγητής στο Πανεπιστήμιο TUFTS. Είναι μέλος του American College of Prosthodontists, του International College of Prosthodontists, της American Academy of Fixed Prosthodontics, της Academy of Prosthodontics, της European Association for Osseointegration, του European Society of Biomechanics και άλλων επιστημονικών εταιρειών.

Θέματα Σχετικά με τον ομιλητή

06

Νοεμβρίου

2019

20:00 Ώρα Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

06

Νοεμβρίου

2019

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

Μοιραστείτε το

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.