Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

Ομιλητής

Γεωργία Ποζίδη

Γεωργία Ποζίδη

Σύντομο Βιογραφικό

Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ το 2013 και το 2017 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην Προσθετική στο ίδιο ίδρυμα. Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών της υπήρξε υπότροφος του ΕΚΠΑ και του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ). Με βασικό επίκεντρο την Προσθετική, έχει παρουσιάσει εργασίες σε πολυάριθμα συνέδρια στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, ενώ έχει επίσης δημοσιεύσει άρθρα σε ελληνικά και ξένα περιοδικά. Έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο κομμάτι της έρευνας, ενώ για την εκπόνιση της μεταπτυχιακής διπλωματικής εργασίας της βραβεύτηκε από την Ελληνική Προσθετική Εταιρία με το βραβείο «Αγκαλιάζοντας νέες ιδέες». Από το 2017 ασκεί την Οδοντιατρική ιδιωτικά, με κύριο επίκεντρο την εφαρμογή ψηφιακών πρωτοκόλλων για την προσθετική αποκατάσταση ασθενών. Υπό την αιγίδα της 3Shape, έχει παρουσιάσει σεμινάρια και webinars με σκοπό την εκπαίδευση νέων χρηστών στην ψηφιακή αποτύπωση με τη χρήση του ενδοστοματικού σαρωτή TRIOS®.

Θέματα Σχετικά με τον ομιλητή

22

Ιουνίου

2022

20:00 Ώρα Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε

22

Ιουνίου

2022

Ολοκληρώθηκε

Μοιραστείτε το

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.