Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

Ομιλητής

Γεώργιος Θεοδωρακόπουλος

theodorakopoulos

Σύντομο Βιογραφικό

Είναι ο Υπεύθυνος Τμήματος Εκπαίδευσης, Κλινικών Εφαρμογών & Υλικοεπαγρύπνησης των ιατρικών προϊόντων της 3Μ Hellas, στην οποία εργάζεται τα τελευταία 5 χρόνια.

Απόφοιτος τμήματος Νοσηλευτικής (ΑΤΕΙ Πατρών) με ειδικεύσεις στα Τραύματα- Έλκη, Φροντίδα & Θεραπεία (MSc ΠΑΔΑ, 2017) και στα Οικονομικά της Υγείας (MBA ΕΚΠΑ, 2019) με μεγάλη κλινική εμπειρία στο χώρο της πρόληψης λοιμώξεων, αποστείρωσης, χειρουργείου, της ΜΕΘ, των Cath Lab και της επεμβατικής καρδιολογίας/ακτινολογίας.

Είναι πιστοποιημένος στην πρόληψη των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων και στις απαιτήσεις του νέου κανονισμού που διέπει τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα (MDR 745/2017).

Ομιλητής σε διεθνή και τοπικά συνέδρια Εντατικής Θεραπείας, Λοιμώξεων, Γενικής Ιατρικής, Οδοντιατρικής-Ορθοδοντικής, Περιεγχειρητικής Νοσηλευτικής και Φαρμακευτικών ημερίδων.

Θέματα Σχετικά με τον ομιλητή

28

Μαΐου

2020

20:00 Ώρα Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

28

Μαΐου

2020

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

Μοιραστείτε το

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.