Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

28

Μαΐου

2020

20:00 Ώρα Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

28

Μαΐου

2020

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

Νεότερα δεδομένα/ Εναρμόνιση με τα πρότυπα της αποστείρωσης χειρουργικών εργαλείων στο χώρο του οδοντιατρείου

Μη διαθέσιμη Επαναπροβολή

Νέο Live Webinar

Ημερομηνία:

Πέμπτη

,

28

Μαΐου

,

2020

Ώρα:

20:00 Ώρα Ελλάδας

Διάρκεια:

90 λεπτά

Γλώσσα:

Ελληνικά

Ομιλητής:

Διοργάνωση:

Πιστοποιημένες Ώρες:

Περίληψη
Τα τελευταία χρόνια, οι οδοντιατρικές πράξεις παρουσιάζουν αύξηση στην Ελλάδα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την επιφόρτιση των κλινικών ιατρών, σχετικά με την πρόληψη λοιμώξεων και την ανάγκη για επικύρωση και τεκμηρίωση της αποστειρωτικής διαδικασίας, και της ασφαλούς επανεπεξεργασίας των οδοντιατρικών εργαλείων μίας ή πολλαπλών χρήσεων στον ασθενή (EU MDR, April 2017).
Στα πλαίσια του webinar οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν για τα νεότερα επιστημονικά δεδομένα και τις βέλτιστες πρακτικές γύρω από την επανεπεξεργασία των οδοντιατρικών εργαλείων μίας ή πολλαπλών χρήσεων, όπως περιγράφονται στα Διεθνή & Ευρωπαϊκά πρότυπα (ΕΝ, ISO) για την αποστειρωτική διαδικασία με ατμό υγρής θερμότητας / Class B.
Η συμμόρφωση μετά την εφαρμογή της επικαιροποιημένης γνώσης, θα βοηθήσει τους συμμετέχοντες στην ενίσχυση και βελτιστοποίηση των ήδη υπαρχόντων οδοντιατρικών πρωτοκόλλων που εφαρμόζουν στα ιατρεία τους κατά την άσκηση της κλινικής πρακτικής.

Υποστηρικτές

3M Hellas

Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δεύτερα
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.