Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

Ομιλητής

Δημήτρης Τσανακτσίδης

Δημήτρης Τσανακτσίδης

Σύντομο Βιογραφικό

Ο Δημήτρης Τσανακτσίδης αποφοίτησε το 2002 από την Οδοντιατρική Σχoλή του Πανεπιστημίου του Βελιγραδίου. Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη από το 2006, με έμφαση στην αισθητική και επανορθωτική οδοντιατρική. Έχει παρακολουθήσει πλήθος συνεδρίων και πρακτικών σεμιναρίων, σχετικών με Αισθητική Επανορθωτική Οδοντιατρική. Ασχολείται με την εκπαίδευση των οδοντιάτρων δίνοντας ομιλίες, πρακτικά σεμινάρια και διαδικτυακές ζωντανές επιδείξεις κλινικών περιστατικών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει υπάρξει ιδρυτικό μέλος και αντιπρόεδρος της Ακαδημίας Κλινικής Οδοντιατρικής. To 2018 συμμετέχει ως προσκεκλημένος ομιλητής στο 1ο Διεθνές elab συμπόσιο στο Μάντσεστερ με θέμα την πιστοποίηση της λεύκανσης των δοντιών με αντικειμενικά κριτήρια. Από το 2019 αποτελεί ενεργό μέλος της παγκόσμιας οδοντιατρικής ομάδας Bio-Emulation.

Θέματα Σχετικά με τον ομιλητή

02

Ιουνίου

2021

20:00 Ώρα Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε

02

Ιουνίου

2021

Ολοκληρώθηκε

Μοιραστείτε το

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.