Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

Ομιλητής

Δημήτριος Καπαγιαννίδης

kapagiannidis-dimitrios

Σύντομο Βιογραφικό

Εισαγωγή στην Οδοντιατρική σχολή του ΑΠΘ κατόπιν πανελληνίων εξετάσεων το 1974. Εγγραφή στην οδοντοτεχνική «Σχολή Παστέρ» διετούς φοίτησης το 1976. Εξάσκηση της κλινικής οδοντιατρικής και κατασκευής των δοντιών από το 1980. Το 1995 παρακολούθηση του κλινικού μεταπτυχιακού μονοετούς προγράμματος του NYU στην εμφυτευματολογία. Εγγραφή στο μεταπτυχιακό τριετές πρόγραμμα της Προσθετικής του ΑΠΘ (1997-2000).
Η διδακτική εμπειρία περιλαμβάνει: Βοηθός εργαστηρίων στην οδοντοτεχνική «Σχολή Παστέρ» επί διετία (1979-1980). Κλινικός βοηθός στη προσθετική του ΑΠΘ (2001-2007). Ευρύτατη συμμετοχής σε συνέδρια και πρακτικά σεμινάρια με θέματα την οπτική συμπεριφορά των δοντιών και το αποκαταστατικών αισθητικών υλικών. Επίσης παρουσιάσεις κλινικών θεμάτων σύγκλεισης και λειτουργίας των δοντιών.
Συγγραφή κλινικού βιβλίου με θέμα: «Το χρώμα ως παράμετρος της αισθητικής των δοντιών». Βασικές αρχές χρωματομετρίας. Πρώτος τόμος. University Studio Press. 2006.
Επίσης συγγραφή άρθρων με θέματα αισθητικής οδοντιατρικής (χρώμα, μορφή, φωτογραφία).
Τα σύγχρονα επιστημονικά και κλινικά ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν την λειτουργία και αισθητική των συμβατικών και επιεμφυτευματικών αποκαταστάσεων.

Θέματα Σχετικά με τον ομιλητή

16

Δεκεμβρίου

2020

20:00 Ώρα Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

16

Δεκεμβρίου

2020

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

Μοιραστείτε το

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.