Σταδιοδρομία και εκπαίδευση οδοντιάτρου

16

Δεκεμβρίου

20:00 Ώρα Ελλάδας

2020

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

Εισαγωγή στο σύστημα εμφυτευμάτων SURCAM

Μη διαθέσιμη Επαναπροβολή

Νέο Live Webinar

Ημερομηνία:

Τετάρτη

,

16

Δεκεμβρίου

,

2020

Ώρα:

20:00 Ώρα Ελλάδας

Διάρκεια:

90 λεπτά

Γλώσσα:

Ελληνικά

Ομιλητής:

Διοργάνωση:

Πιστοποιημένες Ώρες:

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Η καθιέρωσης της θεραπευτικής αντιμετώπισης των οδοντικών νωδοτήτων με οστεοενσωματούμενα εμφυτεύματα είναι πια στην φαρέτρα των οδοντιάτρων. Τα κλινικά προβλήματα των επιεμφυτευματικών λύσεων έχουν διαλευκανθεί στις περισσότερες περιπτώσεις και μια πρόγνωση της επιβίωσής τους είναι εφικτή. Η κοστοβόρα όμως κλινική διαδικασία αποτρέπει μεγάλη μερίδα των ασθενών μας να απολαύσουν την φυσιολογική μάσηση που αποδίδουν οι επιεμφυτευματικές αποκαταστάσεις.
Ο Συνεταιρισμός Οδοντίατρων Θεσσαλονίκης λαμβάνοντας υπ’ όψιν του τον τελευταίο προβληματισμό αποφάσισε να εκπροσωπήσει την εταιρεία κατασκευής οδοντικών εμφυτευμάτων Surcam. Θεωρούμε ότι η σχέση τιμής και ποιότητας των παραπάνω εμφυτευμάτων θα αποτελέσει ένα πρόσθετο κλινικό εργαλείο στα χέρια των οδοντιάτρων. Η διαχρονική συναδελφική συνέπεια στην υποστήριξη του κλινικού οδοντιάτρου από τον Οδοντιατρικό Συνεταιρισμό των Οδοντιάτρων θα επεκταθεί και στον χώρο αυτό των εμφυτευματικών λύσεων ξεδιπλώνοντας διαχρονικά διάφορες δράσεις ενημέρωσης.
Η αρχή της ενημέρωσης θα γίνει από την ψηφιακή πλατφόρμα του «ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΜΕΡΙΜΝΑ» με Webinar που θα περιλαμβάνει την σκοπιμότητα και τα χαρακτηριστικά της των οδοντικών εμφυτευμάτων Surcam.

Εύχομαι μια απολαυστική διαδικτυακή διάλεξη.
Καπαγιαννίδης Δημήτρης, Οδοντίατρος.

Υποστηρικτές

Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δεύτερα