Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

16

Δεκεμβρίου

2020

20:00 Ώρα Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

16

Δεκεμβρίου

2020

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

Εισαγωγή στο σύστημα εμφυτευμάτων SURCAM

Μη διαθέσιμη Επαναπροβολή

Νέο Live Webinar

Ημερομηνία:

Τετάρτη

,

16

Δεκεμβρίου

,

2020

Ώρα:

20:00 Ώρα Ελλάδας

Διάρκεια:

90 λεπτά

Γλώσσα:

Ελληνικά

Ομιλητής:

Διοργάνωση:

Πιστοποιημένες Ώρες:

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Η καθιέρωσης της θεραπευτικής αντιμετώπισης των οδοντικών νωδοτήτων με οστεοενσωματούμενα εμφυτεύματα είναι πια στην φαρέτρα των οδοντιάτρων. Τα κλινικά προβλήματα των επιεμφυτευματικών λύσεων έχουν διαλευκανθεί στις περισσότερες περιπτώσεις και μια πρόγνωση της επιβίωσής τους είναι εφικτή. Η κοστοβόρα όμως κλινική διαδικασία αποτρέπει μεγάλη μερίδα των ασθενών μας να απολαύσουν την φυσιολογική μάσηση που αποδίδουν οι επιεμφυτευματικές αποκαταστάσεις.
Ο Συνεταιρισμός Οδοντίατρων Θεσσαλονίκης λαμβάνοντας υπ’ όψιν του τον τελευταίο προβληματισμό αποφάσισε να εκπροσωπήσει την εταιρεία κατασκευής οδοντικών εμφυτευμάτων Surcam. Θεωρούμε ότι η σχέση τιμής και ποιότητας των παραπάνω εμφυτευμάτων θα αποτελέσει ένα πρόσθετο κλινικό εργαλείο στα χέρια των οδοντιάτρων. Η διαχρονική συναδελφική συνέπεια στην υποστήριξη του κλινικού οδοντιάτρου από τον Οδοντιατρικό Συνεταιρισμό των Οδοντιάτρων θα επεκταθεί και στον χώρο αυτό των εμφυτευματικών λύσεων ξεδιπλώνοντας διαχρονικά διάφορες δράσεις ενημέρωσης.
Η αρχή της ενημέρωσης θα γίνει από την ψηφιακή πλατφόρμα του «ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΜΕΡΙΜΝΑ» με Webinar που θα περιλαμβάνει την σκοπιμότητα και τα χαρακτηριστικά της των οδοντικών εμφυτευμάτων Surcam.

Εύχομαι μια απολαυστική διαδικτυακή διάλεξη.
Καπαγιαννίδης Δημήτρης, Οδοντίατρος.

Υποστηρικτές

Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δεύτερα
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.