Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

Ομιλητής

Διαμαντής Σπ. Τασσόπουλος

dr-tassopoulos-diamantis

Σύντομο Βιογραφικό

Ο Διαμαντής Τασσόπουλος αποφοίτησε από το Τμήμα Οδοντικής Τεχνολογίας του Τ.Ε.Ι Αθηνών το 1999 και το 2005 έλαβε το πτυχίο Οδοντιατρικής από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης στα εργαστήρια Κινητής και Ακίνητης Προσθετικής της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κατά το χρονικό διάστημα 2006-2012.

Από το 2014 είναι ομιλητής σεμιναρίων με θεματολογία την άμεση και έμμεση συγκολλούμενη επανορθωτική οδοντιατρική. Έχει συμμετάσχει με σειρά επιστημονικών ανακοινώσεων σε συνέδρια σε Ελλάδα και εξωτερικό. Από το 2007 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην γενέτειρα του, την πόλη της Ελευσίνας.

Θέματα Σχετικά με τον ομιλητή

05

Δεκεμβρίου

2020

11:00 Ώρα Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

05

Δεκεμβρίου

2020

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

Μοιραστείτε το

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.