Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

05

Δεκεμβρίου

2020

11:00 Ώρα Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

05

Δεκεμβρίου

2020

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

Άμεσες και έμμεσες αποκαταστάσεις ελάχιστης παρέμβασης για εφήβους

Μη διαθέσιμη Επαναπροβολή

Νέο Live Webinar

Ημερομηνία:

Σάββατο

,

05

Δεκεμβρίου

,

2020

Ώρα:

11:00 Ώρα Ελλάδας

Διάρκεια:

90 λεπτά

Γλώσσα:

Ελληνικά

Ομιλητής:

Διοργάνωση:

Πιστοποιημένες Ώρες:

Μ.Ε.Ε.Ο. 1,5 Μόρια

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ WEBINAR:
Γιώργος Βαδιάκας  Πρόεδρος Ελληνικής Παιδοδοντικής Εταιρείας
Γιώργος Παπαβασιλείου Πρόεδρος Ελληνικής Προσθετικής Εταιρείας


ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Η αποκατάσταση βλαβών σε δόντια της οπίσθιας περιοχής νεαρών ασθενών απαιτεί την τήρηση ενός συγκεκριμένου κλινικού πρωτοκόλλου, που θα σέβεται τους φυσικούς οδοντικούς ιστούς. Η ορθή γνώση και κατανόηση της δομής, ανατομίας και μορφολογίας των φυσικών δοντιών θα μας επιτρέψει να αναπαράγουμε προβλέψιμα και επαναλήψιμα τον οδοντικό ιστό, που έχει χαθεί. Τα σύγχρονα υλικά , σε συνδυασμό με τα πρωτόκολλα συγκόλλησης, μας δίνουν τη δυνατότητα δημιουργίας άμεσων κι έμμεσων αποκαταστάσεων, που μιμούνται την ένωση μεταξύ των φυσικών οδοντικών δομών, ιδιαίτερα στην απαιτητική οπίσθια περιοχή. Στόχος είναι η αύξηση της διάρκειας ζωής των αποκαταστάσεων μας κι η ελάττωση, ή εξάλειψη μελλοντικών παρεμβάσεων, διατηρώντας τη ζωτικότητα κα λειτουργικότητα του φυσικού οδοντικού ιστού.

Υποστηρικτές

( Εάν επιθυμείτε Μοριοδότηση από την Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία παρακαλώ συμπληρώστε όλα τα επιπλέον στοιχεία κατά την εγγραφή σας στο webinar.)

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ: Η Ελληνική Προσθετική Εταιρεία αποστέλλει τα στοιχεία που συμπληρώσατε κατά την εγγραφή σας στο webinar, στην Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία και αυτόματα πιστώνονται οι διδακτικές ώρες στην προσωπική σας ηλεκτρονική μερίδα, του οδοντιατρικού συλλόγου που ανήκετε. Η μοριοδότηση υφίσταται μόνο εάν έχετε παρακολουθήσει τουλάχιστον το 90% του webinar. Να σημειωθεί ότι δεν λαμβάνετε πιστοποιητικό παρακολούθησης, αλλά Μ.Ε.Ε.Ο. που πιστώνονται με τον τρόπο που αναφέραμε πριν.

Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δεύτερα
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.