05

Δεκεμβρίου

2020

11:00 Ώρα Ελλάδας

Νέο Live Webinar

05

Δεκεμβρίου

2020

Νέο Live Webinar

Άμεσες και έμμεσες αποκαταστάσεις ελάχιστης παρέμβασης για εφήβους

Μη διαθέσιμη Επαναπροβολή

Νέο Live Webinar

Ημερομηνία:

Σάββατο

,

05

Δεκεμβρίου

,

2020

Ώρα:

11:00 Ώρα Ελλάδας

Διάρκεια:

90 λεπτά

Γλώσσα:

Ελληνικά

Ομιλητής:

Διοργάνωση:

Πιστοποιημένες Ώρες:

Μ.Ε.Ε.Ο. 1,5 Μόρια

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ WEBINAR:
Γιώργος Βαδιάκας  Πρόεδρος Ελληνικής Παιδοδοντικής Εταιρείας
Γιώργος Παπαβασιλείου Πρόεδρος Ελληνικής Προσθετικής Εταιρείας


ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Η αποκατάσταση βλαβών σε δόντια της οπίσθιας περιοχής νεαρών ασθενών απαιτεί την τήρηση ενός συγκεκριμένου κλινικού πρωτοκόλλου, που θα σέβεται τους φυσικούς οδοντικούς ιστούς. Η ορθή γνώση και κατανόηση της δομής, ανατομίας και μορφολογίας των φυσικών δοντιών θα μας επιτρέψει να αναπαράγουμε προβλέψιμα και επαναλήψιμα τον οδοντικό ιστό, που έχει χαθεί. Τα σύγχρονα υλικά , σε συνδυασμό με τα πρωτόκολλα συγκόλλησης, μας δίνουν τη δυνατότητα δημιουργίας άμεσων κι έμμεσων αποκαταστάσεων, που μιμούνται την ένωση μεταξύ των φυσικών οδοντικών δομών, ιδιαίτερα στην απαιτητική οπίσθια περιοχή. Στόχος είναι η αύξηση της διάρκειας ζωής των αποκαταστάσεων μας κι η ελάττωση, ή εξάλειψη μελλοντικών παρεμβάσεων, διατηρώντας τη ζωτικότητα κα λειτουργικότητα του φυσικού οδοντικού ιστού.

Υποστηρικτές

( Εάν επιθυμείτε Μοριοδότηση από την Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία παρακαλώ συμπληρώστε όλα τα επιπλέον στοιχεία κατά την εγγραφή σας στο webinar.)

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ: Η Ελληνική Προσθετική Εταιρεία αποστέλλει τα στοιχεία που συμπληρώσατε κατά την εγγραφή σας στο webinar, στην Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία και αυτόματα πιστώνονται οι διδακτικές ώρες στην προσωπική σας ηλεκτρονική μερίδα, του οδοντιατρικού συλλόγου που ανήκετε. Η μοριοδότηση υφίσταται μόνο εάν έχετε παρακολουθήσει τουλάχιστον το 90% του webinar. Να σημειωθεί ότι δεν λαμβάνετε πιστοποιητικό παρακολούθησης, αλλά Μ.Ε.Ε.Ο. που πιστώνονται με τον τρόπο που αναφέραμε πριν.

Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δεύτερα
web-tassopoulos
Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δεύτερα
Η πλατφόρμα των Webinars είναι μία ευγενική προσφορά προς τους οδοντιάτρους από την φαρμακευτική εταιρεία Boehringer Ingelheim
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)

Copyright © 2020 Ινστιτούτο Μέριμνα Κε.Δι.Βι.Μ.1. Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος.
Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.

Σημείωση ασφάλειας *: Οι υπηρεσίες παρέχονται χωρίς χρέωση και κατά συνέπεια δεν θα ζητηθεί ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.