Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

Ομιλητής

Εύα Ζάχου

Εύα Ζάχου

Σύντομο Βιογραφικό

Η Εύα Ζάχου εισήχθη το 2005 μέσω Πανελλαδικών εξετάσεων στην Οδοντιατρική Σχολή, ΑΠΘ. Αποφοίτησε το 2011 με ‘Λίαν Καλώς’ και την ίδια χρονιά έγινε δεκτή στο 3ετές Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με Κατεύθυνση την Ενδοδοντολογία, Οδοντιατρική Σχολή, ΑΠΘ. Έλαβε τον τίτλο των μεταπτυχιακών σπουδών (Master in Science) στην Ενδοδοντολογία με Άριστα το 2015. Έχει παρακολουθήσει και συμμετάσχει με ανακοινώσεις σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια Ενδοδοντίας και έχει δημοσιεύσει άρθρα που αφορούν την Ενδοδοντία σε ελληνικά και ξένα έγκριτα περιοδικά. Είναι μέλος της Ελληνικής Ενδοδοντικής Εταιρείας, του Συλλόγου Ελλήνων Ενδοδοντολόγων και της European Society of Endodontology. Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο από το 2014 όπου και ασχολείται αποκλειστικά με την Ενδοδοντία.

Θέματα Σχετικά με τον ομιλητή

24

Φεβρουαρίου

2021

20:00 Ώρα Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

24

Φεβρουαρίου

2021

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

Μοιραστείτε το

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.