Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

Ομιλητής

Ζωή-Δέσποινα Τζίμα

Ζωή-Δέσποινα Τζίμα

Σύντομο Βιογραφικό

Η Ζωή-Δέσποινα Τζίμα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1989, έζησε και μεγάλωσε στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Το 2007 εισήχθη στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών απ’όπου και αποφοίτησε το 2013. Το 2014 έγινε δεκτή στο τριετές Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με κατεύθυνση την Ενδοδοντολογία στο Τμήμα Οδοντιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το 2018 έλαβε τον τίτλο των μεταπτυχιακών σπουδών (Master of Science) στην Ενδοδοντολογία με βαθμό «Άριστα». Τα τελευταία χρόνια συμμετέχει ενεργά ως ομιλήτρια σε συνέδρια στην Ελλάδα και διεθνώς καθώς και σε επιμορφωτικά σεμινάρια ενώ έχει δημοσιεύσει ερευνητικές μελέτες σε ελληνικά και ξένα επιστημονικά περιοδικά. Διατελεί μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ενδοδοντολόγων και επαγγελματικά ασκεί αποκλειστικά το αντικείμενο της Ενδοδοντίας.

Θέματα Σχετικά με τον ομιλητή

19

Οκτωβρίου

2021

20:00 Ώρα Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

19

Οκτωβρίου

2021

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

Μοιραστείτε το

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.