Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

Ομιλητής

Ηλίας Λιάπης

DDS, CDT

Ilias Liapis 400X400

Σύντομο Βιογραφικό

Ο Ηλίας Λιάπης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Το 2009 αποφοίτησε από τη σχολή Οδοντικής Τεχνολογίας του ΤΕΙ Αθηνών και συνέχισε τις σπουδές του στην Οδοντιατρική σχολή στο Ιάσιο της Ρουμανίας από όπου αποφοίτησε το 2015.

Από την αποφοίτησή του και έπειτα έχει παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων -τόσο πρακτικών όσο και θεωρητικών- με κύρια θέματα μεταξύ άλλων αυτά της αισθητικής και επανορθωτικής οδοντιατρικής.

Από το 2016 διατηρεί το ιδιωτικό του ιατρείο στο Ίλιον, με κύρια ενασχόληση την οδοντιατρική εμφυτευματολογία και την αισθητική οδοντιατρική.

Αναζητώντας την επιστημονική τεκμηρίωση, ανακάλυψε το ενδιαφέρον του για την οδοντιατρική φωτογραφία, έναν τομέα άρρηκτα συνδεδεμένο με την αισθητική εν γένει.

Θέματα Σχετικά με τον ομιλητή

15

Ιουνίου

2020

21:00 ώρα Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε

15

Ιουνίου

2020

Ολοκληρώθηκε

Μοιραστείτε το

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.