Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

Ομιλητής

Καθηγητής Κοσμάς Θ. Τολίδης

DDS, MSc, PhD, LSO Παιδοδοντίατρος, Διευθυντής Εργαστηρίου Οδοντικής Χειρουργικής Α.Π.Θ., Συντονιστής Κλινικής Οδοντιατρικών εφαρμογών Laser και Μικροσκοπίας Α.Π.Θ.

Κοσμάς Τολίδης

Σύντομο Βιογραφικό

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1964.
Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή της Θεσσαλονίκης το 1989 και ξεκίνησε ως άμισθος Επιστ. Συνεργάτης στο Εργαστήριο Οδοντικής Χειρουργικής.
• Τη διετία 1991-1993 παρακολούθησε το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Παιδοδοντιατρικής του Πανεπιστημίου του Bristol στη Μ. Βρετανία, αποκτώντας το Master’s Παιδοδοντιατρικής.
• Το 1996 αναγορεύθηκε Διδάκτορας της Οδοντιατρικής Σχολής Α.Π.Θ. με Άριστα στο αντικείμενο της Οδοντικής Χειρουργικής.
• Το 2016 απέκτησε το μεταπτυχιακό Mastership του Πανεπιστημίου Aachen της Γερμανίας στο αντικείμενο των Οδοντιατρικών Laser.
• Από το 2016 είναι Συντονιστής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος της Κατεύθυνσης της Οδοντικής Χειρουργικής του Α.Π.Θ. καθώς και της Κλινικής Οδοντιατρικών εφαρμογών Laser και Μικροσκοπίας του Α.Π.Θ.
• Το 2017 εκλέχτηκε Καθηγητής στο Εργαστήριο οδοντικής Χειρουργικής Α.Π.Θ.
• Από το 2017 είναι Πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Οδοντιατρικών Laser.
• Το 2018 εκλέχτηκε Δ/ντής του Εργαστηρίου Οδοντικής χειρουργικής του Α.Π.Θ.

Έχει διατελέσει:
• Επικεφαλής των Οδοντιατρικών Υπηρεσιών της Ελληνικής Δημοκρατίας (Chief Dental Officer)
• Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης
• Μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας
• Αντιπρόεδρος του Νοσοκομείου «Άγιος Παύλος» Θεσσαλονίκης
• Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ακαδημίας Αισθητικής Οδοντιατρικής
Έχει δημοσιεύσει μόνος ή σε συνεργασία με άλλους ερευνητές πάνω από 70 εργασίες σε Ελληνικά και ξένα Επιστημονικά Περιοδικά και έχει γράψει δύο βιβλία στα Ελληνικά.
Έχει σημαντική παρουσία ως ομιλητής σε Ελληνικά και Διεθνή συνέδρια, ενώ οργανώνει πρακτικά σεμινάρια (hand’s on) στην Ελλάδα και το εξωτερικό..
Από το 1989 διατηρεί ιδιωτικό παιδοδοντικό οδοντιατρείο στη Θεσσαλονίκη.

Θέματα Σχετικά με τον ομιλητή

12

Δεκεμβρίου

2018

20:00 Ώρα Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε

12

Δεκεμβρίου

2018

Ολοκληρώθηκε

Μοιραστείτε το

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.