Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

Ομιλητής

Καθ. Μιχάλης Κούτρης

DDΜ

koutris-400X400

Σύντομο Βιογραφικό

Ο Μιχάλης Κούτρης είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 2007 ολοκλήρωσε το τριετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα εξειδίκευσης στον τομέα OralKinesiology στην Οδοντιατρική Σχολή ACTA του Πανεπιστημίου του Άμστερνταμ από όπου έλαβε και τον τίτλο του διδάκτορα το 2013. Σήμερα μοιράζει το χρόνο του μεταξύ Ελλάδας και Ολλανδίας. Στην Ολλανδία είναι επίκουρος καθηγητής στο τμήμα Στοματοπροπωπικού Πόνου και Δυσλειτουργίας της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Άμστερνταμ (ACTA), συνεργάτης του τμήματος Νοσοκομειακής Οδοντιατρικής του Γναθοχειρουργικού Τμήματος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Άμστερνταμ (UMC locatie AMC) και ειδικός Γναθολόγος στην Κλινική Αντιμετώπισης Ειδικών Οδοντιατρικών περιστατικών του Άμστερνταμ (SBT). Στην Αθήνα διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο αντιμετώπισης αποκλειστικά περιστατικών στοματοπροσωπικού πόνου και βρυγμού. Είναι επίσης επιστημονικός συνεργάτης της Κλινικής Αντιμετώπισης Στοματοπροσωπικού Πόνου της Οδοντιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Στοματοπροσωπικού Πόνου, της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κρανιογναθικών Διαταραχών (EAOPD), της Διεθνούς Εταιρίας Αντιμετώπισης Πόνου (IASP) και της Διεθνούς Ομοσπονδίας για την Έρευνα στην Οδοντιατρική (IADR). Το ερευνητικό του έργο έχει βραβευτεί τόσο στην Ολλανδία όσο και διεθνώς. Συμμετέχει με δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά και με επιστημονικές εργασίες σε συνέδρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Θέματα Σχετικά με τον ομιλητή

04

Νοεμβρίου

2020

20:00 Ώρα Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε

04

Νοεμβρίου

2020

Ολοκληρώθηκε

Μοιραστείτε το

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.