Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

Ομιλητής

Κωνσταντίνος Ιωαννίδης

DDS, MSc, Endodotist, PhD

Kostas Ioannidis 400X400

Σύντομο Βιογραφικό

Ο Κ. Ιωαννίδης αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή Α.Π.Θ. ( 2007) και εν συνεχεία ολοκλήρωσε το τριετές πρόγραμμα μεταπτυχιακής ειδίκευσης στο Εργαστήριο Ενδοδοντολογίας Α.Π.Θ. (2010).
Από το 2011, ζει και εργάζεται στο Λονδίνο (Ηνωμένο Βασίλειο) και είναι εγγεγραμμένος στη λίστα των Ειδικών στον τομέα Ενδοδοντολογίας του Βρετανικού Γενικού Οδοντιατρικού Συμβουλίου (Specialist List – Endodontology, GDC No. 207658).

Παράλληλα με την αποκλειστική κλινική άσκηση Ενδοδοντίας σε ιδιωτικές κλινικές και στο Βρετανικό Εθνικό Σύστημα υγείας (ΝΗS), το 2019 ολοκλήρωσε την Διδακτορική του διατριβή με θέμα: ‘Formation of toxic disinfection by-products during chemomechanical preparation of infected root canals and alternative methods for root canal disinfection’ (Centre for Oral Clinical & Translational Science, Faculty of Dentistry, Oral & Craniofacial Sciences, Guy’s Hospital, King’s College London, UK).

Αποτελεί μέλος του ακαδημαϊκού διδακτικού προσωπικού στους μεταπτυχιακούς φοιτητές του MSc Distance Learning Programme in Endodontology και στους ειδικευόμενους φοιτητές του MClinDent Specialty Training (King’s College London, UK).

Είναι ενεργό μέλος της Bρετανικής Eνδοδοντικής Eταιρίας (British Endodontic Society), ενώ πρόσφατα του απονεμήθη ερευνητική υποτροφία για την υποστήριξη της διδακτορικής του διατριβής (British Endodontic Society Research Grant 2014).

O K. Ιωαννίδης είναι συγγραφέας ερευνητικών δημοσιεύσεων και παράλληλα μέλος συντακτικών επιτροπών έγκριτων διεθνών και ελληνικών επιστημονικών περιοδικών, ενώ παράλληλα έχει συμμετάσχει ως ομιλητής σε πολυάριθμα διεθνή και ελληνικά επιστημονικά συνέδρια.

Θέματα Σχετικά με τον ομιλητή

09

Ιουνίου

2020

20:00 Ώρα Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

09

Ιουνίου

2020

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

Μοιραστείτε το

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.