Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

09

Ιουνίου

2020

20:00 Ώρα Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

09

Ιουνίου

2020

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

Πρωτόκολλα διακλυσμών των ριζικών σωλήνων και Απολύμανση χειρουργικού πεδίου στην Ενδοδοντία: H 4η Διάσταση.

Μη διαθέσιμη Επαναπροβολή

Νέο Live Webinar

Ημερομηνία:

Τρίτη

,

09

Ιουνίου

,

2020

Ώρα:

20:00 Ώρα Ελλάδας

Διάρκεια:

90 λεπτά

Γλώσσα:

Ελληνικά

Ομιλητής:

Διοργάνωση:

Πιστοποιημένες Ώρες:

1,5 CPD Credit Hours

Περίληψη:
Τα στάδια της επαρκούς απολύμανσης του χειρουργικού πεδίου, της μηχανικής προετοιμασίας και των χημικών διακλυσμών επιμολυσμένων ριζικών σωλήνων είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την επιτυχία της ενδοδοντικής θεραπείας. Το υποχλωριώδες νάτριο (NaOCl) παραμένει το βασικότερο υγρό διακλυσμού. Ωστόσο, νεότερα ερευνητικά δεδομένα αναδεικνύουν τη χημική του αλληλεπίδραση με επικουρικά υγρά διακλυσμού όπως το EDTA και τη χλωρεξιδίνη, συμβάλλοντας στην παραγωγή τοξικών πτητικών ενώσεων και παραπροιόντων. Σκοπός της παρουσίασης είναι η ανάδειξη κλινικών επιστημονικά τεκμηριωμένων πρωτοκόλλων διακλυσμών των ριζικών σωλήνων. Έμφαση θα δοθεί στην περιγραφή της άγνωστης, μέχρι πρότινος, ‘4ης διάστασης’ των διακλυσμών και στις πιθανές επιπτώσεις σε κλινικό, εργασιακό και περιβαλλοντικό επίπεδο. Επιπλέον θα περιγραφεί και η ενδεδειγμένη διαδικασία απολύμανσης χειρουργικού πεδίου πριν την ενδοδοντική πράξη.

Υποστηρικτές


Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δεύτερα
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.