Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

Ομιλητής

Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου

Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου

Σύντομο Βιογραφικό

DDS, MSc in Endodontics (UCL)

Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2010. Κατά τη διάρκεια εργασίας του ως οδοντίατρος στο Ηνωμένο Βασίλειο παρακολούθησε πλήθος επιστημονικών και πρακτικών οδοντιατρικών σεμιναρίων. Παράλληλα με την εργασιακή εμπειρία εξέλιξε το γνωστικό του υπόβαθρο με την ολοκλήρωση εκπαιδευτικού προγράμματος στην αποκαταστατική οδοντιατρική (Tipton training restorative course). Σταδιακά το ενδιαφέρον του επικεντρώθηκε στον τομέα της Ενδοδοντίας και πέτυχε την εισαγωγή του στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Ενδοδοντίας (Master of Science in Endodontics) στο Eastman Dental Institute του University College London (UCL) στο Λονδίνο. Η ερευνητική του εργασία με τίτλο “Prevalence and characteristics of cracks in teeth undergoing root canal treatment” παρουσιάστηκε στα πλαίσια του 18ου ετήσιου συνεδρίου της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Ενδοδοντολογίας (ESE) στις Βρυξέλλες. Από το 2016 ασκεί αποκλειστικά την Ενδοδοντία σε οδοντιατρικές κλινικές και οδοντιατρικά τμήματα νοσοκομείων στην ευρύτερη περιοχή του Λονδίνου, στις οποίες δέχεται παραπομπές σύνθετων ενδοδοντικών περιστατικών. Στα πλαίσια του ρόλου του ως Specialty Doctor in Endodontics στο Croydon University Hospital συμμετέχει και στην εκπαίδευση και επιμόρφωση νέων αποφοίτων οδοντιατρικής στον τομέα της Ενδοδοντίας.

Θέματα Σχετικά με τον ομιλητή

12

Μαΐου

2021

20:00 Ώρα Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

12

Μαΐου

2021

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

Μοιραστείτε το

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.