Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

Ομιλητής

Κόκκινος Χριστόφορος

Κόκκινος Χριστόφορος

Σύντομο Βιογραφικό

Ο Κόκκινος Χριστόφορος αποφοίτησε από το τμήμα Οδοντοτεχνιτών του ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ το 1998. Έκτοτε, εργάστηκε ως βοηθός Οδοντοτεχνίτης.
Το 2012 ξεκίνησε να ασχολείται αποκλειστικά με την ψηφιακή τεχνολογία. To 2012 ιδρύει την εταιρεία RED με εξειδίκευση στον ψηφιακό σχεδιασμό. Το 2014 εκπαιδεύτηκε στο κέντρο εκπαίδευσης της exocad GmbH σε όλα τα μέρη του προγράμματος exocad. Το 2019 συνέχισε την εκπαίδευση στα ιατροτεχνολογικά λογισμικά της exocad, exoplan και ChairsideCAD. Από το 2015, της εταιρειας DIGIDENT. Το 2020, η εταιρεία RED ξεκινάει τη συνεργασία της με την ομάδα Uguide.
Ως πιστοποιημένος στην exocad GmbH, παρέχει εκπαίδευση στα προγράμματα exocad και exoplan ενώ η εταιρεία RED παρέχει υπηρεσίες σχεδιασμού προσθετικών εργασιών ή/και milling- 3Dprinting.

Θέματα Σχετικά με τον ομιλητή

14

Απριλίου

2021

20:00 Ώρα Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

14

Απριλίου

2021

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

Μοιραστείτε το

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.