Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

14

Απριλίου

2021

20:00 Ώρα Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

14

Απριλίου

2021

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

Η Αναγκαιότητα Ψηφιακών Λύσεων στις Επιεμφυτευματικές Αποκαταστάσεις

Μη διαθέσιμη Επαναπροβολή

Νέο Live Webinar

Ημερομηνία:

Τετάρτη

,

14

Απριλίου

,

2021

Ώρα:

20:00 Ώρα Ελλάδας

Διάρκεια:

90 λεπτά

Γλώσσα:

Ελληνικά

Ομιλητές:

Διοργάνωση:

Πιστοποιημένες Ώρες:

uguide
ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Η ομάδα Uguide είναι μια ομπρέλα εξειδικευμένων επαγγελματιών του χώρου της οδοντιατρικής και της οδοντικής τεχνολογίας απ’ όλη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο που προσφέρουν υπεύθυνα και αξιόπιστα υπηρεσίες:
• Σχεδιασμού χειρουργικού πλάνου οδοντικών εμφυτευμάτων
• Σχεδιασμού και κατασκευής χειρουργικού οδηγού προσθετικά καθοδηγούμενου
• Σχεδιασμού και κατασκευής προσωρινών προσθετικών εργασιών άμεσης φόρτισης
• Σχεδιασμού και κατασκευής τελικών προσθετικών εργασιών
Θα αναλυθεί η αναγκαιότητα ψηφιακών λύσεων στις επιεμφυτευματικές αποκαταστάσεις, καθώς και η φιλοσοφία και το προφίλ της ομάδας.

Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δεύτερα
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.