Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

Ομιλητής

Λάζαρος Τουράνης

lazaros-touranis

Σύντομο Βιογραφικό

Αποφοίτησε το 2007 από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
Το 2009 ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό κύκλο σπουδών στο Πανεπιστήμιο του Manchester UK στο τμήμα της Χειρουργικής Στόματος.
Το 2011 ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό κύκλο σπουδών στο Πανεπιστήμιο του Cardiff Wales στο τμήμα της εμφυτευματολογίας.

Από το 2011 έως σήμερα συμμετέχει στην ομάδα του TCO Dental. Κυρίως ασχολείται με εμφυτεύματα και άμεσες αποκαταστάσεις ενσωματώνοντας ψηφιακά θεραπευτικά πρωτόκολλα σχεδίασης και κατασκευής με επίκεντρο την ολική αποκατάσταση του ασθενή.
Ειδικό ενδιαφέρον: Digital Dentistry, οδοντικά εμφυτεύματα, αξονική τομογραφία CBCT, οστικά μοσχεύματα, μοσχεύματα μαλακών ιστών, προσθετική, αυξητικοί παράγοντες, facial aesthetics.

Θέματα Σχετικά με τον ομιλητή

14

Απριλίου

2021

20:00 Ώρα Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

14

Απριλίου

2021

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

Μοιραστείτε το

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.