Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

Ομιλητής

Μάριος Ε.Μιχαήλ

Μάριος Ε.Μιχαήλ

Σύντομο Βιογραφικό

DDS, MSc
Στρατιωτικός Χειρουργός Οδοντίατρος

2000: Εισαγωγή στην Οδοντιατρική Σχολή Α.Π.Θ. και στο τμήμα Οδοντιατρικής της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων
2006: Αποφοίτηση από την Οδοντιατρική Σχολή Α.Π.Θ. με βαθμό «Λίαν Καλώς» και την Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων ως Ανθυποσμηναγός
2015: Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (MSc) στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας, ΕΑΠ
2017: Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (MSc) στις Στρατηγικές Διαχείρισης Καταστροφών και Κρίσεων, ΕΚΠΑ, με διπλωματική εργασία «Πανδημίες Ιογενών Λοιμώξεων τον 21ο αιώνα και η σημασία των Συστημάτων Έγκαιρης Προειδοποίησης» και βαθμό «Άριστα»

Θέματα Σχετικά με τον ομιλητή

01

Απριλίου

2021

20:00 Ώρα Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε

01

Απριλίου

2021

Ολοκληρώθηκε

Μοιραστείτε το

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.