Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

Ομιλητής

Νέστορας Τζίμπουλας

DDS, MSc

tsimpoulas

Σύντομο Βιογραφικό

Ο Δρ. Νέστορας Τζίμπουλας αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών το 2009. Το διάστημα 2010 με 2012 διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης στο εργαστήριο και στην κλινική του τμήματος Ενδοδοντίας της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών. Το 2016 ολοκλήρωσε με επιτυχία το τριετές πρόγραμμα εξειδίκευσης στην Ενδοδοντία στο ACTA University of Amsterdam στην Ολλανδία. Έχει συμμετάσχει σε ερευνητικές εργασίες που έχουν δημοσιευθεί σε αναγνωρισμένα διεθνή περιοδικά.

Εργάζεται ως Ενδοδοντολόγος στο ιδιωτικό ιατρείο Athens Endodontics and Microsurgery Center ενώ έχει πραγματοποιήσει ομιλίες και ανακοινώσεις στο εξωτερικό στα κλινικά θέματα διαχείρισης του οδοντικού τραύματος, θεραπείας του πολφού και αδιάπλαστων ακρορριζίων μονίμων δοντιών.

Θέματα Σχετικά με τον ομιλητή

23

Απριλίου

2020

20:00 Ώρα Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

23

Απριλίου

2020

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

Μοιραστείτε το

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.