Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

Ομιλητής

Νίκος Κουικούμης

Νίκος Κουικούμης

Σύντομο Βιογραφικό

Προσθετολόγος – Οδοντίατρος
Εισήλθε κατόπιν εισαγωγικών εξετάσεων και ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές του σπουδές στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών.
Την τριετία 1994-1997 πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στα οδοντιατρικά βιοϋλικά και εξειδικεύτηκε στην Προσθετολογία στο ίδιο Πανεπιστήμιο.Υπηρέτησε για τέσσερις συνεχόμενες θητείες στο ΔΣ της Στοματολογικής Εταιρείας Θεσσαλίας ως Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος.
Έχει δημοσιεύσει άρθρα σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και συμμετάσχει ως ομιλητής σε Συνέδρια και Επιστημονικές Ημερίδες.
Παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις ειδικά στον τομέα των κλινικών ενδιαφερόντων του συμμετέχοντας σε Ημερίδες και Πρακτικά Σεμινάρια.
Διατηρεί οδοντιατρείο ως σήμερα στη Λάρισα με κύριο προσανατολισμό στην αισθητική αποκαταστατική οδοντιατρική σε φυσικά δόντια και εμφυτεύματα.

Θέματα Σχετικά με τον ομιλητή

17

Φεβρουαρίου

2022

20:00 Ώρα Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

17

Φεβρουαρίου

2022

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

Μοιραστείτε το

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.