Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

Ομιλητής

Νικόλαος Κ. Νικολούδιας

Νικόλαος Νικολούδιας

Σύντομο Βιογραφικό

Εργαστηριούχος οδοντοτεχνίτης από το 1996. Πλήρως ψηφιοποιημένη παραγωγή από το 2011. Ίδρυση της εταιρείας ψηφιακών εφαρμογών Digident το 2013. Συνεχής εκπαίδευση σε τεχνικές και εφαρμογές σχετικές με την ψηφιακή οδοντική τεχνολογία: Ιταλία 2011, εκπαίδευση σε λογισμικά ψηφιακής κατασκευής οδοντικών προσθέσεων (milling). Γερμανία 2013, εκπαίδευση στην αρχιτεκτονική σχεδίασης μονολιθικών προσθετικών εργασιών ζιρκονίας. Ελβετία 2014, εκπαίδευση σε μοντέλα κατασκευής ισοελαστικών υλικών. Γερμανία 2014, advanced εκπαίδευση στα λογισμικά σχεδιασμού ψηφιακής οδοντικής τεχνολογίας της exocad GmbH . Ιταλία 2015, εκπαίδευση σε CAD-CAM υλικά με βάση τις ίνες υάλου. Ιταλία 2016, εκπαίδευση στην πρωτοεμφανιζόμενη στην κόσμο ζιρκονία κυμαινόμενης διαπερατότητας Biodynamic. 2013 – πρώτη εργασία στην Ελλάδα με JUVORA PEEK. 2014 – Πρώτη εργασία στην Ελλάδα με Pekkton Ivory. 2017 – πρώτη εργασία στην Ελλάδα με Carbon Fiber. 2018 – πρώτη εργασία στην Ελλάδα με Graphene.

Θέματα Σχετικά με τον ομιλητή

14

Απριλίου

2021

20:00 Ώρα Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

14

Απριλίου

2021

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

Μοιραστείτε το

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.