Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

Ομιλητής

Νικόλαος Ρούσσος

DDS, MSC, ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΟΛΟΓΟΣ-EΜΦΥΤΕΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ

Dr. Nikolaos Roussos

Σύντομο Βιογραφικό

Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου το 2006. Μεχρι το 2011 εργάστηκε ως γενικός Οδοντίατρος σε ιδιωτικό ιατρείο στην Πατρα. Από το 2011 έως το 2014 ολοκλήρωσε την κλινικη εξειδίκευση στην Περιοδοντολογία στην Οδοντιατρική σχολή ΕΚΠΑ. Από το 2014 έως το 2016 εργάστηκε σε οδοντιατρική κλινική στην Κολωνία της Γερμανίας αποκλειστικά ως Περιοδοντολόγος-Εμφυτευματολόγος. Από το 2016 είναι επιστημονικός συνεργάτης του εργαστηρίου Περιοδοντολογίας Οδοντιατρικής σχολής ΕΚΠΑ ενώ επαγγελματικά ασχολείται αποκλειστικά με την άσκηση της Περιοδοντολογίας και χειρουργικής εμφυτευματολογίας.

Θέματα Σχετικά με τον ομιλητή

09

Μαΐου

2018

20:00 Ώρα Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

09

Μαΐου

2018

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

Μοιραστείτε το

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.