ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΕΠΙΣΗΣ

Δωρεάν Οδοντιατρικά Webinars

Περιοδοντικοί προβληματισμοί στις προσθετικές αποκαταστάσεις

Δείτε την επαναπροβολή του Webinar | Ομιλητής: Νικόλαος Ρούσσος DDS, MSC, ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΟΛΟΓΟΣ-EΜΦΥΤΕΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ


Free Webinar Nikolaos Roussos

Δείτε την επαναπροβολή του Webinar

Ημερομηνία Διεξαγωγής: 09 ΜΑΪΟΥ 2018 | 20:00 – 21:30 Ώρα Ελλάδος
Γλώσσα: Ελληνικά
Διάρκεια: 1 Ώρα και 30 λεπτά
Ομιλητής: Νικόλαος Ρούσσος DDS, MSC, ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΟΛΟΓΟΣ-EΜΦΥΤΕΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ

*Σύμφωνα με τα δεδομένα της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας έχει θεσμοθετηθεί η μοριοδότηση και όλες οι εκδηλώσεις της Ελληνικής Προσθετικής Εταιρείας μοριοδοτούνται από την Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία.
( Εάν επιθυμείτε Μοριοδότηση από την Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία παρακαλώ συμπληρώστε όλα τα επιπλέον στοιχεία κατά την εγγραφή σας στο webinar.)

Δείτε το Webinar

Περίληψη:

Η σχέση της περιοδοντικής υγείας με την κατασκευή και λειτουργία των προσθετικών αποκαταστάσεων είναι τεκμηριωμένα αμφίδρομη. Η περιοδοντική υγεία δηλαδή αποτελεί βασική προϋπόθεση για την μακρόχρονη επιτυχία μιας αποκατάστασης αλλά και η σωστή κατασκευή και σχεδίαση μιας αποκατάστασης αποτελεί βασική προϋπόθεση της περιοδοντικής υγείας. Στο Webinar θα αναλυθούν οι περιοδοντικές παράμετροι που πρέπει να αξιολογούνται για την επιτυχή έκβαση του σχεδίου θεραπείας. Τέλος θα τονιστούν τα σημεία στα οποία ο κλινικός αναπόφευκτα παρεμβαίνει και στους περιοδοντικούς ιστούς κατά την κατασκευή μιας αποκατάστασης.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ
DDS, MSC,ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΟΛΟΓΟΣ-EΜΦΥΤΕΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ
Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου το 2006. Μεχρι το 2011 εργάστηκε ως γενικός Οδοντίατρος σε ιδιωτικό ιατρείο στην Πατρα. Από το 2011 έως το 2014 ολοκλήρωσε την κλινικη εξειδίκευση στην Περιοδοντολογία στην Οδοντιατρική σχολή ΕΚΠΑ. Από το 2014 έως το 2016 εργάστηκε σε οδοντιατρική κλινική στην Κολωνία της Γερμανίας αποκλειστικά ως Περιοδοντολόγος-Εμφυτευματολόγος. Από το 2016 είναι επιστημονικός συνεργάτης του εργαστηρίου Περιοδοντολογίας Οδοντιατρικής σχολής ΕΚΠΑ ενώ επαγγελματικά ασχολείται αποκλειστικά με την άσκηση της Περιοδοντολογίας και χειρουργικής εμφυτευματολογίας.

Δείτε το Webinar

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ: Η Ελληνική Προσθετική Εταιρεία αποστέλλει τα στοιχεία που συμπληρώσατε κατά την εγγραφή σας στο webinar, στην Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία και αυτόματα πιστώνονται οι διδακτικές ώρες στην προσωπική σας ηλεκτρονική μερίδα, του οδοντιατρικού συλλόγου που ανήκετε. Η μοριοδότηση υφίσταται μόνο εάν έχετε παρακολουθήσει τουλάχιστον το 80% του webinar.