Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

Ομιλητής

Πιπερίδου Μυρτώ

Πιπερίδου Μυρτώ

Σύντομο Βιογραφικό

Γεννήθηκα το 1988 στη Θεσσαλονίκη και τελείωσα τη βασική μου εκπαίδευση στην Κατερίνη. Έπειτα ολοκλήρωσα τις οδοντιατρικές μου σπουδές στην Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από το οποίο αποφοίτησα το 2012. Συνέχισα τις σπουδές μου με την εξειδίκευση μου στον τομέα της Ενδοδοντολογίας, στο πανεπιστήμιο του Τορόντο, στον Καναδά, για το χρονικό διάστημα από το 2015 εώς το 2018, όπου εκπόνησα το τριετές μεταπτυχιακό με τίτλο M.Sc. in Endodontics. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου δούλεψα ως επιστημονικός συνεργάτης στο προπτυχιακό τμήμα του τομέα της ενδοδοντολογίας του πανεπιστημίου. Το ερευνητικό κομμάτι ενδιαφέροντος μου είναι το “Irrigation” και σχετικά με αυτό ολοκλήρωσα τη διπλωματική μου εργασία με θέμα: “Effects of final irrigation with CHX and EDTA based irrigant combined with detergents οn the surface of dentin using surface analytical methods” σύνοψη της οποίας έχει δημοσιευθεί στο περιοδικό JOE (Piperidou, Myrto et al. Journal of Endodontics, Volume 44, Issue 11, 1714 – 1719) καθώς και έχει παρουσιασθεί στο ετήσιο συνέδριο του American Association of Endodontists (AAE) το 2018 στο Κολοράντο, στην Αμερική. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μου, επέστρεψα στην Αθήνα, όπου εργάζομαι με την ενδοδοντολόγο κυρία Κλαίρη Παπαδούλη στο ιατρείο της, με αποκλειστικό αντικείμενο την Ενδοδοντολογία.

Θέματα Σχετικά με τον ομιλητή

20

Ιανουαρίου

2021

20:00 Ώρα Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

20

Ιανουαρίου

2021

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

Μοιραστείτε το

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.