Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

Ομιλητής

Σοφία Καραπατάκη

DDS

sofia-karapataki

Σύντομο Βιογραφικό

Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών το 1989. Εξειδίκευση στην Περιοδοντολογία -Εμφυτευματολογία στο Insitute for Postgraduate Dental Education Jonkoping Sweden (23/4/1990-31/8/1993) Εκτός από τις κυρίως εξειδικεύσεις, επιπλέον εξειδίκευση στην μικρή Γναθοχειρουργική, Ακτινολογία, Φυσιολογία της Κροταφογναθικής Διάρθρωσης, Προσθετική επί εμφυτευμάτων, Περιο-προσθετική και γενική Παθολογία.
Master of Science, στο Gothenburg Sweden το 2001, με τιτλο “Healing following guided tissue regeneration after surgical removal of impacted teeth”
Εξειδίκευση στην προσθετική αποκατάσταση ελειμμάτων προσώπου επί εμφυτευμάτων το 2001 στο Gothenburg Sweden.
Εκπαίδευση στο PRGF (plasma Rich Growth Factors) το 2011 στην Vitoria Spain.
Εκπαίδευση στην Αισθητική το 2012 στο Munich Germany
Εκπαίδευση στα εμφυτεύματα ζιρκονίας το 2013 στο Munich Germany.
Ιδρυτικό μελος των Leading Ladies in Dentistry το 2017
Πρέσβειρα για την Ελλαδα του μη κερδοσκοπικού ογανισμού για καθαρά εμφυτεύματα CleanImplant Foundation.
Ομιλήτρια για τα κάτωθι:
Περιεμφυτευματίτιδα, Οδοντιατρική ελεύθερη μετάλλων, Δυσανεξία – εμπλοκή του ανοσοποιητικού συστήματος, Εξατομικευμένη προσέγγιση του ασθενούς, Εμφυτεύματα ζιρκονίας, Υλικά χωρίς μέταλλο

Θέματα Σχετικά με τον ομιλητή

20

Μαΐου

2020

20:00 Ώρα Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

20

Μαΐου

2020

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

Μοιραστείτε το

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.