Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

Ομιλητής

Σπύρος Φλωράτος

Ενδοδοντολόγος

floratos

Σύντομο Βιογραφικό

Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή Α.Π.Θ. το 2001. Το 2009 ολοκλήρωσε μεταπτυχιακό πρόγραμμα εξειδίκευσης στην Ενδοδοντία και Μικροχειρουργική στο Πανεπιστήμιο University of Pennsylvania Η.Π.Α. Από το 2009 είναι Επισκέπτης Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Ενδοδοντίας της Οδοντιατρικής Σχολής, University of Pennsylvania και Επιστημονικός Συνεργάτης στο Εργαστήριο Ενδοδοντίας, Οδοντιατρική Σχολή, ΕΚΠΑ. Διευθυντής του Ενδοδοντολογικού Τμήματος στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών επί 10 έτη ως το 2019 οπότε και αποστρατεύτηκε.
Είναι κύριος συγγραφέας τριών κεφαλαίων στο σύγγραμμα “Microsurgery in Endodontics” των Καθηγητών Kim & Kratchman από τις ΗΠΑ έτους 2017 και ενός κεφαλαίου στο σύγγραμμα ‘Endodontic-Periodontal Lesions’ του καθηγητή Tsesis από το Ισραήλ, έτους 2019. Περιστατικά του έχουν δημοσιευτεί σε βιβλία Ενδοδοντίας όπως η τελευταία έκδοση του ‘Igle’s Endodontics’ και το ‘Management of Fractured Endodontic Instruments ‘ του καθηγητή Λαμπριανίδη.
Έχει κάνει πολλές παρουσιάσεις και δημοσιεύσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Θέματα Σχετικά με τον ομιλητή

23

Σεπτεμβρίου

2020

20:00 Ώρα Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

23

Σεπτεμβρίου

2020

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

Μοιραστείτε το

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.