Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

Ομιλητής

Σώρος Κωνσταντίνος

Σώρος Κωνσταντίνος

Σύντομο Βιογραφικό

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη το 1979. Αποφοίτησα από το 10ο Ενιαίο Λύκειο Θεσσαλονίκης το 1997 και το ίδιο έτος πέρασα με πανελλήνιες εξετάσεις στην Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Από το 2003 εργάζομαι ιδιωτικά ως οδοντίατρος, ενώ το 2007 ολοκλήρωσα το τριετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα του εργαστηρίου Ενδοδοντολογίας της Οδοντιατρικής του Α.Π.Θ., στα πλαίσια του οποίου εκπόνησα ερευνητική διπλωματική διατριβή που διακρίθηκε με το 1ο βραβείο από την Στοματολογική Εταιρία Βορείου Ελλάδος. Το 2008 εκπλήρωσα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις. Στα επόμενα χρόνια παρέμεινα συνεργάτης και υποψήφιος διδάκτορας στο ίδιο εργαστήριο, ομιλητής σε ελληνικά συνέδρια και συγγραφέας εργασιών σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Σύντομα διαπίστωσα ότι προτιμώ την ιδιωτική άσκηση της ειδικότητάς μου και αφοσιώθηκα πλήρως στην κλινική πράξη και τις ευθύνες της. Μέχρι σήμερα ασχολούμαι με την επιμόρφωση συναδέλφων στις εξελίξεις της ενδοδοντολογίας (ιδίως στα πρωτόκολλα προπαρασκευής), δίνοντας διαλέξεις σε διάφορες πόλεις της χώρας.

Θέματα Σχετικά με τον ομιλητή

09

Ιουνίου

2021

20:00 Ώρα Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

09

Ιουνίου

2021

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

Μοιραστείτε το

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.