Σταδιοδρομία και εκπαίδευση οδοντιάτρου

Ομιλητής

Σώτη Πετράκη

Ενδοδοντολόγος

soti petraki - 400X400

Σύντομο Βιογραφικό

Η Δρ. Πετράκη απεφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 2007. Ακολούθως, εργάστηκε ως γενικός οδοντίατρος στην Αθήνα για δύο χρόνια, μία απολύτως απαραίτητη προυπόθεση για μετέπειτα εισδοχή της σε πρόγραμμα εξειδίκευσης στο Λονδίνο.

Μετά από αυστηρές εξετάσεις εισδοχής (θεωρητικές, προφορικές και πρακτικές), έγινε δεκτή στο Eastman Dental Hospital (University College London) το 2009 όπου ολοκλήρωσε τριετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα ειδικότητας στην Ενδοδοντία. Στο τέλος των δύο πρώτων χρόνων σπουδών πήρε το Master of Clinical Dentistry (MClinDent) στην Ενδοδοντία. Το 2011 της απονεμήθη επίσης το Dentsply – Maillefer Endodontic Prize for “Student of the year 2011”. Μετά από ένα επιπρόσθετο, καθαρά κλινικό, τρίτο έτος σπουδών, και επιτυχία στις σχετικές εξετάσεις που παρακάθησε, της απονεμήθηκε το Membership in Restorative Dentistry (MRD) από το Royal College of Surgeons of England. Αφού πήρε το MRD, της επετράπη να συμπεριληφθεί στη λίστα των Ειδικών Ενδοδοντολόγων του Ηνωμένου Βασιλείου. Έχει επίσης αναγνωριστεί ως ειδικός από το European Society of Endodontology.

Είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λεμεσού και αντιπρόεδρος της Ενδοδοντολογικής Εταιρείας Κύπρου.

Η Δρ.Πετράκη εργάζεται στο ιδιωτικό της οδοντιατρείο στη Λεμεσό (Κύπρος) από το 2013 όπου δέχεται εξωτερικές παραπομπές ασθενών για θεραπείες που σχετίζονται αποκλειστικά με την Ενδοδοντία.

Θέματα Σχετικά με τον ομιλητή

24

Ιουνίου

20:00 Ώρα Ελλάδας

2020

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

Μοιραστείτε το