Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

Ομιλητής

Σώτη Πετράκη

Ενδοδοντολόγος

soti petraki - 400X400

Σύντομο Βιογραφικό

Η Δρ. Πετράκη απεφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 2007. Ακολούθως, εργάστηκε ως γενικός οδοντίατρος στην Αθήνα για δύο χρόνια, μία απολύτως απαραίτητη προυπόθεση για μετέπειτα εισδοχή της σε πρόγραμμα εξειδίκευσης στο Λονδίνο.

Μετά από αυστηρές εξετάσεις εισδοχής (θεωρητικές, προφορικές και πρακτικές), έγινε δεκτή στο Eastman Dental Hospital (University College London) το 2009 όπου ολοκλήρωσε τριετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα ειδικότητας στην Ενδοδοντία. Στο τέλος των δύο πρώτων χρόνων σπουδών πήρε το Master of Clinical Dentistry (MClinDent) στην Ενδοδοντία. Το 2011 της απονεμήθη επίσης το Dentsply – Maillefer Endodontic Prize for “Student of the year 2011”. Μετά από ένα επιπρόσθετο, καθαρά κλινικό, τρίτο έτος σπουδών, και επιτυχία στις σχετικές εξετάσεις που παρακάθησε, της απονεμήθηκε το Membership in Restorative Dentistry (MRD) από το Royal College of Surgeons of England. Αφού πήρε το MRD, της επετράπη να συμπεριληφθεί στη λίστα των Ειδικών Ενδοδοντολόγων του Ηνωμένου Βασιλείου. Έχει επίσης αναγνωριστεί ως ειδικός από το European Society of Endodontology.

Είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λεμεσού και αντιπρόεδρος της Ενδοδοντολογικής Εταιρείας Κύπρου.

Η Δρ.Πετράκη εργάζεται στο ιδιωτικό της οδοντιατρείο στη Λεμεσό (Κύπρος) από το 2013 όπου δέχεται εξωτερικές παραπομπές ασθενών για θεραπείες που σχετίζονται αποκλειστικά με την Ενδοδοντία.

Θέματα Σχετικά με τον ομιλητή

24

Ιουνίου

2020

20:00 Ώρα Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

24

Ιουνίου

2020

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

Μοιραστείτε το

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.