Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

Ομιλητής

Χάρη Παξιμαδά

Χάρη Παξιμαδά

Σύντομο Βιογραφικό

Απεφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1979 και ασκεί την Οδοντιατρική ως ελεύθερος επαγγελματίας από το 1980.
Ανακηρύχθηκε Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1990 και το ίδιο έτος εξελέγη Λέκτορας στο Εργαστήριο της Οδοντικής Χειρουργικής.
Από το 1999 κατέχει την θέση της Επίκουρης Καθηγήτριας.
Εχει δημοσιεύσει περισσότερες από 40 εργασίες σε Ελληνικά και Ξένα Οδοντιατρικά περιοδικά και έχει συμμετάσχει με περισσότερες από 250 ομιλίες σε Επιστημονικές Οδοντιατρικές εκδηλώσεις και Συνέδρεια.
Συμμετείχε στη συγγραφή των βιβλίων: 1.Κλινική Αισθητική Οδοντιατρική .Γ. Δουβίτσας, Χ. Παξιμαδά . Αθήνα 2004 (2η έκδοση 2011)
2.Λεύκανση των Δοντιών. Γ. Δουβίτσας, Αθήνα 2008. 3.Συντηρητικές Αποκαταστάσεις. Κλινικός Οδηγός από την Διάγνωση στην Αντιμετώπιση. Α.Κακάμπουρα Γ. Βουγιουκλάκης. Αθήνα. Εκδ. Πασχαλίδη 2010.
4. Βασικές Αρχές Οδοντικής Χειρουργικής. Α.Κακάμπουρα Γ. Βουγιουκλάκης. Αθήνα. Εκδ. Πασχαλίδη 2012.
Είναι ιδρυτικό μέλλος της Εταιρείας Σύγχρονης Οδοντιατρικής , μέλλος του Διοικητικού Συμβουλίου για πολλά χρόνια και Πρόεδρος της Εταιρείας από το 2009. Επίσης είναι ιδρυτικό μέλλος της Εταιρείας Ελληνικής Οδοντιατρικής και μέλλος της Ελληνικής Εταιρείας Κοινωνικής Οδοντιατρικής.
Μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής του ΟΣΑ από το 2012. Μέλος της Συντακτικής Επιτροπής των «Ελληνικών Στοματολογικών Χρονικών» (2007) και Κριτής στο ίδιο επιστημονικό περιοδικό.

Θέματα Σχετικά με τον ομιλητή

28

Ιανουαρίου

2021

20:00 Ώρα Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε

28

Ιανουαρίου

2021

Ολοκληρώθηκε

Μοιραστείτε το

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.