Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

Ομιλητής

Ass. Prof. Κωνσταντίνα Τζούμα

Ass. Prof. Κωνσταντίνα Τζούμα

Σύντομο Βιογραφικό

Η Κωνσταντίνα Τζούμα γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Εισήλθε το 2003 στην Οδοντιατρική Σχολή του Τμήματος Επιστημών Υγείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από όπου και αποφοίτησε το 2009 ώς δεύτερη στη χρονιά της. Το 2010 έγινε δεκτή στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης (New York University College of Dentistry, NYUCD) για να συνεχίσει τις σπουδές της στον τομέα της Ενδοδοντίας, από όπου έλαβε το πτυχίο της το 2012 καθώς και υποτροφία (Fellowship) στην Ενδοδοντία και Γενική Οδοντιατρική. Το 2013 εντάχθηκε στο διετές πρόγραμμα Προχωρημένης Γενικής Οδοντιατρικής (Advanced Education in Genral Dentistry) στο Eastman Institute for Oral Health στο Ροτσεστερ, ΝΥ. Στη συνέχεια ολοκλήρωσε το ετήσιο πρόγραμμα νοσοκομειακής οδοντιατρικής (General Practice Residency) στο Strong Memorial Hospital του Ροτσεστερ, ΝΥ.

Αυτή τη στιγμή κατέχει τον τίτλο της Επίκουρης Καθηγήτριας και Διευθύντριας Κλινικής Ενδοδοντίας στο τμήμα Γενικής Οδοντιατρικής του Πανεπιστημίου Eastman Institute for Oral Health στο Ροτσεστερ, ΝΥ. Μέρος των αρμοδιοτήτων της είναι η διδασκαλία και η εκπαίδευση των μεταπτυχιακών φοιτητών σε όλους τους τομείς των ενδοδοντικών θεραπειών, με καθοδήγηση τους βήμα προς βήμα κάτω από συνθήκες άμεσης επίβλεψης . Παράλληλα ασκεί πρακτική στην πανεπιστημιακή κλινική (faculty practice) όπου και αναλαμβάνει Ενδοδοντικά περιστατικά προχωρημένης δυσκολίας.

Είναι ενεργό μέλος των American Dental Association (ADA), New York Dental Association (NYSDA) καθώς και της American Association of Endodontists (AAE).

Θέματα Σχετικά με τον ομιλητή

16

Νοεμβρίου

2021

20:00 Ώρα Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε

16

Νοεμβρίου

2021

Ολοκληρώθηκε

Μοιραστείτε το

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.