Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

Ομιλητής

Dr. Χριστίνα Μπουτσιούκη DDS, MSc

Dr. Χριστίνα Μπουτσιούκη

Σύντομο Βιογραφικό

Η Dr. Χριστίνα Μπουτσιούκη αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ειδικεύτηκε στην Αισθητική Οδοντιατρική, στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Οδοντ. Χειρουργικής. Συνέχισε τις διδακτορικές της σπουδές στο Πανεπιστήμιο University of Giessen, JLU στη Γερμανία, όπου από το 2014 παραδίδει διαλέξεις και επιτηρεί ερευνητικά προγράμματα ως επιστημονικός συνεργάτης. Το κύριο ερευνητικό της ενδιαφέρον στρέφεται γύρω από τα πολυμερή οδοντιατρικά υλικά, την αντιτερηδονογόνο δράση των ρητινών και υαλοϊονομερών υλικών, τα βιοενεργά υλικά και τις νεότερες εξελίξεις στα συνδετικά συστήματα, όπως η ενσωμάτωση αντιμικροβιακών ουσιών στους συνδετικούς παράγοντες. Από το 2007 συμμετέχει σε οδοντιατρικά συνέδρια και λαμβάνει μέρος με επιστημονικές ανακοινώσεις τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, με περισσότερες από 25 δημοσιεύσεις κλινικών και ερευνητικών άρθρων. Έχει λάβει 3 ερευνητικές υποτροφίες τα έτη 2014, 2015 και το 2019 και βραβεία καλύτερης αναρτημένης παρουσίασης στο Ετήσιο Συνέδριο της Γερμανικής Εταιρίας Παιδοδοντίας (DGKiZ) στη Φρανκφούρτη το 2016 και στο Συνέδριο της Παγκόσμιας Ακαδημίας Παιδοδοντίας (IAPD) στη Μπανγκόκ το 2018. Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη.

Θέματα Σχετικά με τον ομιλητή

30

Ιουνίου

2021

20:00 Ώρα Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε

30

Ιουνίου

2021

Ολοκληρώθηκε

Μοιραστείτε το

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.