Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

Ομιλητής

Dr. Luca Gobbato

DDS, MSc

Dr. Luca GOBBATO

Σύντομο Βιογραφικό

Ο Luca Gobbato απέκτησε το τίτλο του οδοντίατρου από το πανεπιστήμιο της Padova, Italy. Συνέχισε τις σπουδές του στο πανεπιστημιο Tufts για τρία χρονιά στον τομέα της Περιοδοντολογίας οπού το πτυχίο Certificate of Advance Education in Periodontology και MS (Master of Science in Periodontology). Είναι διπλωματούχος της Αμερικανικής ακαδημίας περιοδοντολογιας.

Οι ακαδημαϊκές του θέσεις είναι:
– Κλινικός καθηγητής στον τομέα Oral Medicine, Infection and Immunity, Division of Periodontics στο πανεπιστήμιο Harvard.
-Μέλος του διδακτικού προσωπικού του τομέα Περιοδοντολογίας του πανεπιστήμιου της Padova , Italy.
-Λέκτορας του τομέα Εμφυτευματολογίας του πανεπιστημιου της Padova , Italy.

Είναι επιστημονικος συμβουλος εκδοσεων στο περιοδικο The International Journal of Periodontics & Restorative Dentistry και ελεγκτής έκδοσης στο Journal of Periodontology (JOP).
Είναι υποψήφιος διδάκτορας στο University of Catalunya, Barcelona, Spain.
Είναι ενεργό μέλος της Αμερικανικής εταιρίας οστεοενσωμάτωσης (ΑΟ), της Ιταλικής εταιρίας οστεοενσωμάτωσης (SIO), Ιταλικής εταιρίας αισθητικής οδοντιατρικής (IAED) και της Ιταλικής εταιρίας αποφοίτων του Πανεπιστημίου Tufts.
Ο Dr. Gobbato εξασκεί αποκλειστικά Περιοδοντολογία και εμφυτευματική οδοντιατρική σε δυο ιατρεία σε Padova and Vittorio Veneto (Treviso), Italy.

Θέματα Σχετικά με τον ομιλητή

10

Δεκεμβρίου

2016

20:00 Ώρα Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε

10

Δεκεμβρίου

2016

Ολοκληρώθηκε

Μοιραστείτε το

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.