Σταδιοδρομία και εκπαίδευση οδοντιάτρου

Ομιλητής

Dr. Luca GOBBATO

Dr. Luca Gobbato

DDS, MSc

Dr. Luca GOBBATO

Σύντομο Βιογραφικό

Ο Luca Gobbato απέκτησε το τίτλο του οδοντίατρου από το πανεπιστήμιο της Padova, Italy. Συνέχισε τις σπουδές του στο πανεπιστημιο Tufts για τρία χρονιά στον τομέα της Περιοδοντολογίας οπού το πτυχίο Certificate of Advance Education in Periodontology και MS (Master of Science in Periodontology). Είναι διπλωματούχος της Αμερικανικής ακαδημίας περιοδοντολογιας.

Οι ακαδημαϊκές του θέσεις είναι:
– Κλινικός καθηγητής στον τομέα Oral Medicine, Infection and Immunity, Division of Periodontics στο πανεπιστήμιο Harvard.
-Μέλος του διδακτικού προσωπικού του τομέα Περιοδοντολογίας του πανεπιστήμιου της Padova , Italy.
-Λέκτορας του τομέα Εμφυτευματολογίας του πανεπιστημιου της Padova , Italy.

Είναι επιστημονικος συμβουλος εκδοσεων στο περιοδικο The International Journal of Periodontics & Restorative Dentistry και ελεγκτής έκδοσης στο Journal of Periodontology (JOP).
Είναι υποψήφιος διδάκτορας στο University of Catalunya, Barcelona, Spain.
Είναι ενεργό μέλος της Αμερικανικής εταιρίας οστεοενσωμάτωσης (ΑΟ), της Ιταλικής εταιρίας οστεοενσωμάτωσης (SIO), Ιταλικής εταιρίας αισθητικής οδοντιατρικής (IAED) και της Ιταλικής εταιρίας αποφοίτων του Πανεπιστημίου Tufts.
Ο Dr. Gobbato εξασκεί αποκλειστικά Περιοδοντολογία και εμφυτευματική οδοντιατρική σε δυο ιατρεία σε Padova and Vittorio Veneto (Treviso), Italy.

Θέματα Σχετικά με τον ομιλητή

Μοιραστείτε το