Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

Ομιλητής

Filippo Cardarelli

Filippo Cardarelli

Σύντομο Βιογραφικό

Οδοντίατρος-Ειδικευθείς στην Ορθοδοντική
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΜΙΛΑΝΟ

Αποφοίτησε με αριστείο από την Οδοντιατρική Σχολή και ειδικεύτηκε στην Ορθοδοντική στο Πανεπιστήμιο του Μιλάνο. Ειδικός συνεργάτης του Πανεπιστημίου του Μιλάνο για θέματα Παιδοδοντίας έως τον Οκτώβριο του 2019.
Συγγραφέας εκδόσεων σε εθνικά και διεθνή περιοδικά.
Συγγραφέας μίας νέας ορθοδοντικής τεχνικής στην αναπτυξιακή ηλικία και στους ενήλικες: η Ελαστοδοντική Θεραπεία®.
Ομιλητής στην Ιταλία και στο εξωτερικό.
Επιστημονικός διευθυντής του ερευνητικού έργου Amcop Micerium στην Ιταλία και στο εξωτερικό.
Ανεξάρτητος επαγγελματίας στην Ιταλία, όπου ασχολείται αποκλειστικά με την Ορθοδοντική και την Αισθητική Οδοντιατρική, συνεργάζεται με ειδικούς σε άλλους κλάδους για την επίλυση ιδιαίτερα περίπλοκων περιπτώσεων.
Συνεργάζεται με τον dr. Lorenzo Vanini, στην Ελβετία, στην επίλυση ιδιαίτερα περίπλοκων ορθοδοντικών περιπτώσεων που αντιμετωπίζονται με την Ελαστοδοντική Θεραπεία®.

Θέματα Σχετικά με τον ομιλητή

11

Μαΐου

2021

20:00 Ώρα Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

11

Μαΐου

2021

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

Μοιραστείτε το

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.