Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

11

Μαΐου

2021

20:00 Ώρα Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

11

Μαΐου

2021

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

Ελαστοδοντική – Η φυσική ορθοδοντική

Μη διαθέσιμη Επαναπροβολή

Νέο Live Webinar

Ημερομηνία:

Τρίτη

,

11

Μαΐου

,

2021

Ώρα:

20:00 Ώρα Ελλάδας

Διάρκεια:

90 λεπτά

Γλώσσα:

Ελληνικά

Ομιλητής:

Διοργάνωση:

Πιστοποιημένες Ώρες:

To webinar πραγματοποιείται στην Ιταλική γλώσσα, με άμεση μετάφραση στην Ελληνική γλώσσα.

Περίληψη
Η σύγχρονη Ορθοδοντική βασίζεται σε δύο σημαντικά πεδία συζήτησης: την αισθητική και την ορθοδοντική θεραπεία. Η «Βιο-ορθοδοντική» είναι μία νέα προσέγγιση της ορθοδοντικής θεραπείας, σεβόμενη σημαντικά διδάγματα όπως η μίνι-επεμβατικότητα, η προστασία των στοματικών ιστών και η απλοποίηση των διαδικασιών.

Οι bio-Activators AMCOP χρησιμοποιούνται συνήθως σε ορθοδοντικές και ορθοπεδικές αποκαταστάσεις που περιλαμβάνουν σκελετικές και οδοντιατρικές δυσλειτουργίες, ορθοστατικά προβλήματα, αναπνευστικές διαταραχές και υποστηρίζουν μυολειτουργικές θεραπείες- όλα εκείνα τα πράγματα που σχετίζονται με τις τελευταίες ανάγκες του πληθυσμού, όσον αφορά την πρόληψη, την ευημερία, την προστασία και την ασφάλεια.

Πρόγραμμα:
Εισαγωγή
Αιτίες δυσλειτουργίας
Παρουσίαση των AMCOP
Ιστορικό υπόβαθρο
Τρόποι λειτουργίας
Πλεονεκτήματα
Ενδείξεις
Κλασική ορθοδοντική vs Bio-activators
Ιστορικό περιπτώσεων

Υποστηρικτές

Oral Innovation AMCOP

Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δεύτερα
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.