Σταδιοδρομία και εκπαίδευση οδοντιάτρου

Ομιλητής

Σοφία Τσώλη

Σοφία Τσώλη

Σοφία Τσώλη

Σύντομο Βιογραφικό

Έχει πτυχίο στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων και Master στην Τραπεζική και Χρηματοοικονομική από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εργάστηκε δεκαέξι χρόνια ως τραπεζικό στέλεχος, με αντικείμενο τη χορήγηση επιχειρηματικών δανείων, τη διοίκηση ομάδων, τη διαχείριση ειδικών πελατών και την εκπαίδευση στελεχών σε θέματα credit, πωλήσεων και επίτευξης στόχων. Στην καριέρα της έχει χρηματοδοτήσει πάνω από 2.000 επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες ,έχοντας πλήρη γνώση του συναλλακτικού και χρηματοοικονομικού κυκλώματος. Η 18ετής ενασχόλησή της με την προσωπική της ανάπτυξη μέσα από βιωματική εκπαίδευση σε ομάδες και σεμινάρια, κυρίως στη δύναμη του νου και της ψυχής, την οδήγησαν στο Coaching και τη νέα της επαγγελματική πορεία ως Βusiness and Financial Coach. Κάτοχος διαφορετικών διπλωμάτων στο Business Coaching, Personal & Executive και Team & Leadership, είναι δεσμευμένη στη συνεχή απόκτηση δεξιοτήτων αναζητώντας γνώση σε παγκόσμιο επίπεδο.

Είναι διαπιστευμένη ACC ACCREDITED Coach από τον International Coach Federation, εκπαιδευμένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και πιστοποιημένη από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. Παντρεύει την αγάπη της για τα Χρηματοοικονομικά και το Banking, με το πάθος της για το Coaching, βοηθώντας φιλόδοξους επιχειρηματίες να ζήσουν το θαύμα της μεταμόρφωσης του εαυτού τους και της επιχείρησης τους όπως εκείνοι επιθυμούν, απολαμβάνοντας τη ζωή τους με ευημερία και ισορροπία. Ιδρύτρια της ST Miracle Business, προσφέρει εδώ και δέκα χρόνια υπηρεσίες Coaching, Consulting και Training σε νέες και υφιστάμενες επιχειρήσεις, σε θέματα αλλαγής και οργάνωσης, και πραγματοποιεί Business Workshops σε εργαζόμενους και ομάδες. Χτίζει βαθιές και ουσιαστικές σχέσεις με τους ανθρώπους, με διαίσθηση, ενσυναίσθηση και ειλικρινές ενδιαφέρον μέσα από την εμπειρία και τις γνώσεις της. Η ST Miracle Business δημιουργήθηκε για να βοηθήσει φιλόδοξους επιχειρηματίες να βιώσουν το θαύμα της μεταμόρφωσης του εαυτού τους και της επιχείρησής τους, απολαμβάνοντας την ζωή τους με ευημερία και ισορροπία. Δημιουργός του εκπαιδευτικού προγράμματος “7 Πυλώνες Business Mindset”, στο οποίο παρουσιάζονται οι βασικές αρχές της οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων και επιλεγμένα εργαλεία, μέσα από μια δοκιμασμένη μέθοδο που εγγυάται θαυμαστά αποτελέσματα.

Το αποτελεσματικό αυτό πρόγραμμα βοηθάει κάθε επιχειρηματία και ελε’υθερο επαγγελματ’ια να βάλει σε τάξη την επιχείρησή του και να πολλαπλασιάσει τα κέρδη του.

Θέματα Σχετικά με τον ομιλητή

Μοιραστείτε το