Σταδιοδρομία και εκπαίδευση οδοντιάτρου

13

Ιουλίου

21:00 ώρα Ελλάδας

2020

Ολοκληρώθηκε

Η ψηφιακή πλήρως αυτοματοποιημένη εξέλιξη της μηχανικής επεξεργασίας στην αρχική και επαναληπτική ενδοδοντική θεραπεία

Μη διαθέσιμη Επαναπροβολή

Νέο Live Webinar

Ημερομηνία:

Δευτέρα

,

13

Ιουλίου

,

2020

Ώρα:

21:00 ώρα Ελλάδας

Διάρκεια:

90 λεπτά

Γλώσσα:

Ελληνικά

Ομιλητής:

Διοργάνωση:

Πιστοποιημένες Ώρες:

Περίληψη:
Η εσωτερική ανατομία των ανθρωπίνων δοντιών κρύβει ένα πολύπλοκο σύστημα αναστομωτικών σωλήνων. Η επαρκής, αποτελεσματική και ασφαλής απολύμανση, επεξεργασία και έμφραξη αυτού του συστήματος παραδοσιακά αποτελούσε το καλύτερο εχέγγυο για μια επιτυχημένη ενδοδοντική θεραπεία, αλλά και το μεγαλύτερο σημείο διαμάχης μεταξύ κλινικών, ερευνητών και εταιρειών.
Πρόσφατα, ένα καινούργιο σύστημα μηχανοκίνητων εργαλείων νικελίου τιτανίου εισήχθη στην αγορά για την ασφαλέστερη και ανατομικά καθοδηγουμένη μορφοποίηση των ριζικών σωλήνων. Το σύστημα αυτό ονομάστηκε ελεγχόμενης μνήμης και περιλαμβάνει τα συστήματα HyFlex CM & EDM. Πρόσφατα το σύστημα HyFlex απέκτησε και ένα καινούργιο εργαλείο για την επανάληψη των ενδοδοντικών θεραπειών. Σκοπός αυτού του σεμιναρίου είναι η παρουσίαση μιας καινούργιας τεχνικής επεξεργασίας με τα συστήματα ελεγχόμενης μνήμης καθώς και η παρουσίαση της πλήρως ατμοποιημένης εξέλιξης της τεχνικής με το νέο μοτέρ ενδοδοντίας Jeni και την κίνηση twist on τόσο για την αρχική όσο και την επαναληπτική ενδοδοντική θεραπεία.

Εκπαιδευτικοί στόχοι:

1. Παρουσίαση της απτικής ενεργοποίησης των μηχανοκίνητων συστημάτων ελεγχόμενης μνήμης.
2. Επεξεργασία κεκκαμένων και δισκεκκαμένων ριζικών σωλήνων με το σύστημα HyFlex CM.
3. Επεξεργασία κεκκαμένων και δισκεκκαμένων ριζικών σωλήνων με το σύστημα HyFlex EDM.
4. Πλήρως ατμοποιημένη επεξεργασία κεκκαμένων και δισκεκκαμένων ριζικών σωλήνων με το νέο μοτέρ Jeni και την κίνηση twist on.
5. Εφαρμογή του νέου εργαλείου HyFlex Remover κατά την επανάληψη ενδοδοντικών θεραπειών σε διαφορετικά εμφρακτικά υλικά.

Υποστηρικτές

southern implants hellas

Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δεύτερα
Antonis Chaniotis 400X400
Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δεύτερα