Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

13

Ιουλίου

2020

21:00 ώρα Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε

13

Ιουλίου

2020

Ολοκληρώθηκε

Η ψηφιακή πλήρως αυτοματοποιημένη εξέλιξη της μηχανικής επεξεργασίας στην αρχική και επαναληπτική ενδοδοντική θεραπεία

Μη διαθέσιμη Επαναπροβολή

Νέο Live Webinar

Ημερομηνία:

Δευτέρα

,

13

Ιουλίου

,

2020

Ώρα:

21:00 ώρα Ελλάδας

Διάρκεια:

90 λεπτά

Γλώσσα:

Ελληνικά

Ομιλητής:

Διοργάνωση:

Πιστοποιημένες Ώρες:

Περίληψη:
Η εσωτερική ανατομία των ανθρωπίνων δοντιών κρύβει ένα πολύπλοκο σύστημα αναστομωτικών σωλήνων. Η επαρκής, αποτελεσματική και ασφαλής απολύμανση, επεξεργασία και έμφραξη αυτού του συστήματος παραδοσιακά αποτελούσε το καλύτερο εχέγγυο για μια επιτυχημένη ενδοδοντική θεραπεία, αλλά και το μεγαλύτερο σημείο διαμάχης μεταξύ κλινικών, ερευνητών και εταιρειών.
Πρόσφατα, ένα καινούργιο σύστημα μηχανοκίνητων εργαλείων νικελίου τιτανίου εισήχθη στην αγορά για την ασφαλέστερη και ανατομικά καθοδηγουμένη μορφοποίηση των ριζικών σωλήνων. Το σύστημα αυτό ονομάστηκε ελεγχόμενης μνήμης και περιλαμβάνει τα συστήματα HyFlex CM & EDM. Πρόσφατα το σύστημα HyFlex απέκτησε και ένα καινούργιο εργαλείο για την επανάληψη των ενδοδοντικών θεραπειών. Σκοπός αυτού του σεμιναρίου είναι η παρουσίαση μιας καινούργιας τεχνικής επεξεργασίας με τα συστήματα ελεγχόμενης μνήμης καθώς και η παρουσίαση της πλήρως ατμοποιημένης εξέλιξης της τεχνικής με το νέο μοτέρ ενδοδοντίας Jeni και την κίνηση twist on τόσο για την αρχική όσο και την επαναληπτική ενδοδοντική θεραπεία.

Εκπαιδευτικοί στόχοι:

1. Παρουσίαση της απτικής ενεργοποίησης των μηχανοκίνητων συστημάτων ελεγχόμενης μνήμης.
2. Επεξεργασία κεκκαμένων και δισκεκκαμένων ριζικών σωλήνων με το σύστημα HyFlex CM.
3. Επεξεργασία κεκκαμένων και δισκεκκαμένων ριζικών σωλήνων με το σύστημα HyFlex EDM.
4. Πλήρως ατμοποιημένη επεξεργασία κεκκαμένων και δισκεκκαμένων ριζικών σωλήνων με το νέο μοτέρ Jeni και την κίνηση twist on.
5. Εφαρμογή του νέου εργαλείου HyFlex Remover κατά την επανάληψη ενδοδοντικών θεραπειών σε διαφορετικά εμφρακτικά υλικά.

Υποστηρικτές

southern implants hellas

Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δεύτερα
Antonis Chaniotis 400X400
Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δεύτερα
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.