Σταδιοδρομία και εκπαίδευση οδοντιάτρου

24

Οκτωβρίου

20:00 Ώρα Ελλάδας

2018

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

Βγαίνοντας από το λαβύρινθο των Ολοκεραμικών Όψεων

Μη διαθέσιμη Επαναπροβολή

Νέο Live Webinar

Ημερομηνία:

Τετάρτη

,

24

Οκτωβρίου

,

2018

Ώρα:

20:00 Ώρα Ελλάδας

Διάρκεια:

90 λεπτά

Γλώσσα:

Ελληνικά

Ομιλητής:

Διοργάνωση:

Πιστοποιημένες Ώρες:

Μ.Ε.Ε.Ο. 1,5 Μόρια

Σύντομη Περιγραφή:
Η αισθητική αποκατάσταση ασθενών με Ολοκεραμικές Όψεις αποτελεί μια απαιτητική θεραπεία η οποία γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής. Στο παρόν Webinar περιγράφονται διεξοδικά όλα τα στάδια της αποκατάστασης με ολοκεραμικές όψεις. Από τη σχεδίαση μέχρι τη συγκόλληση, ενώ γίνεται αντιπαράθεση του αναλογικού με το ψηφιακό μονοπάτι, τόσο κλινικά όσο και εγαστηριακά.

Υποστηρικτές

*Σύμφωνα με τα δεδομένα της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας έχει θεσμοθετηθεί η μοριοδότηση και όλες οι εκδηλώσεις της Ελληνικής Προσθετικής Εταιρείας μοριοδοτούνται από την Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία.
( Εάν επιθυμείτε Μοριοδότηση από την Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία παρακαλώ συμπληρώστε όλα τα επιπλέον στοιχεία κατά την εγγραφή σας στο webinar.)

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ: Η Ελληνική Προσθετική Εταιρεία αποστέλλει τα στοιχεία που συμπληρώσατε κατά την εγγραφή σας στο webinar, στην Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία και αυτόματα πιστώνονται οι διδακτικές ώρες στην προσωπική σας ηλεκτρονική μερίδα, του οδοντιατρικού συλλόγου που ανήκετε. Η μοριοδότηση υφίσταται μόνο εάν έχετε παρακολουθήσει τουλάχιστον το 80% του webinar.

Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δεύτερα
Μένη Ν. Χατζηνικολάου
Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δεύτερα