ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΕΠΙΣΗΣ

Δωρεάν Οδοντιατρικά Webinars

Βγαίνοντας από το λαβύρινθο των Ολοκεραμικών Όψεων

Διαθέσιμη Επαναπροβολή Webinar | Ημερομηνία Διεξαγωγής: 24 Οκτωβρίου 2018 | Γλώσσα: Ελληνικά | Διάρκεια: 1 Ώρα και 30 λεπτά | Ομιλήτρια: Μένη Ν. Χατζηνικολάου

Διαθέσιμη Επαναπροβολή

Ημερομηνία Διεξαγωγής: 24 Οκτωβρίου 2018 | 20:00 – 21:30 Ώρα Ελλάδος
Γλώσσα: Ελληνικά
Διάρκεια: 1 Ώρα και 30 λεπτά
Ομιλήτρια: Μένη Ν. Χατζηνικολάου
Διοργάνωση Webinar: Ελληνική Προσθετική Εταιρεία

Σύντομη Περιγραφή:
Η αισθητική αποκατάσταση ασθενών με Ολοκεραμικές Όψεις αποτελεί μια απαιτητική θεραπεία η οποία γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής. Στο παρόν Webinar περιγράφονται διεξοδικά όλα τα στάδια της αποκατάστασης με ολοκεραμικές όψεις. Από τη σχεδίαση μέχρι τη συγκόλληση, ενώ γίνεται αντιπαράθεση του αναλογικού με το ψηφιακό μονοπάτι, τόσο κλινικά όσο και εγαστηριακά.

Μένη Ν. Χατζηνικολάου
Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών το 2008 και ξεκίνησε το ιδιωτικό της ιατρείο. Το 2014 ολοκλήρωσε το τριετές Μεταπτυχιακό πρόγραμμα εξειδίκευσης στην Προσθετική του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μέχρι σήμερα παραμένει Επιστημονικός συνεργάτης στο Ίδιο Πανεπίστήμιο. Είναι μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Προσθετικής Εταιρίας. Έχει συμμετάσχει ως ομιλήτρια σε τοπικά και διεθνή συνέδρια, ενώ επιστημονικές εργασίες της έχουν δημοσιευθεί σε διεθνή περιοδικά. Τα πρόσφατα πεδία δραστηριοποίησης της είναι η ψηφιακή αποτύπωση, σχεδίαση και κατασκευή προσθετικών αποκαταστάσεων, η κατάρτηση πρωτοκόλλου για την άμεση τοποθέτηση και άμεση φόρτιση οδοντικών εμφυτευμάτων όπως και η αποκατάσταση σοβαρά αποδιοργανομένων οδοντικών φραγμών με ολοκεραμικές προσθέσεις.

Implatology 2020 - 2021

 

 

Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα Εμφυτευματολογίας
Έναρξη ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2020

 

Minor Tooth Movement

 

 

Greece International Program in
Minor Tooth Movement
Έναρξη ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2020