Σταδιοδρομία και εκπαίδευση οδοντιάτρου

11

Νοεμβρίου

20:00 Ώρα Ελλάδας

2020

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

Συντηρητική Επανάληψη Ενδοδοντικής Θεραπείας, Αντιμετωπίζοντας την πρόκληση!

Μη διαθέσιμη Επαναπροβολή

Νέο Live Webinar

Ημερομηνία:

Τετάρτη

,

11

Νοεμβρίου

,

2020

Ώρα:

20:00 Ώρα Ελλάδας

Διάρκεια:

90 λεπτά

Γλώσσα:

Ελληνικά

Ομιλητής:

Διοργάνωση:

Πιστοποιημένες Ώρες:

1,5 CPD Credit Hours

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Η Συντηρητική Επανάληψη Ενδοδοντικής Θεραπείας είναι, ίσως, η επιτομή της ενδοδοντικής τέχνης. Απαιτεί κριτική σκέψη και μεγάλη κλινική εμπειρία, σε όλα τα στάδιά της, από την επιλογή περιστατικού και το σχέδιο θεραπείας, έως και το τελικό στάδιο της έμφραξης του συστήματος των ριζικών σωλήνων. Για να μπορέσεις να θεραπεύσεις κάτι, είναι αναγκαίο να γνωρίζεις την αιτία που το προκαλεί, καθώς και τον τρόπο να το καταστείλεις. Η Σ.Ε.Ε.Θ. αποτελεί μία πρόκληση για κάθε οδοντίατρο και ενδοδοντολόγο, καθόσον απαιτεί άρτια γνώση της ανατομίας των ριζικών σωλήνων και των αρχών που διέπουν κάθε στάδιο της, ενώ συγχρόνως αποτελεί τη θεραπευτική διαδικασία, στην οποία ο κλινικός καλείται να αντιμετωπίσει τα περισσότερα ιατρογενή συμβάματα.

Σκοπός της παρουσίασης είναι η ενδελεχής και επιστημονικά τεκμηριωμένη προσέγγιση του θέματος, καθώς και όλων των επιμέρους στοιχείων που αφορούν την Σ.Ε.Ε.Θ.

Το webinar πραγματοποιείται στα πλάισια του εκπαιδευτικού Κύκλου “Modern Clinical Endodontic Concepts” από το Ινστιτούτο Μέριμνα και τον Σύλλογο Ελλήνων Ενδοδοντολόγων.

Με ποιον τρόπο λαμβάνω το πιστοποιητικό παρακολούθησης του Webinar;
Πιστοποιητικό παρακολούθησης για το συγκεκριμένο Webinar, λαμβάνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατά το μέγιστο 15 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου. Απαραίτητη προϋπόθεση για την απόδοση πιστοποιητικού, είναι η παρακολούθηση τουλάχιστον του 80% της ζωντανής μετάδοσης του webinar.

Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δεύτερα
kasampali
Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δεύτερα