11

Νοεμβρίου

2020

20:00 Ώρα Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

11

Νοεμβρίου

2020

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

Συντηρητική Επανάληψη Ενδοδοντικής Θεραπείας, Αντιμετωπίζοντας την πρόκληση!

Μη διαθέσιμη Επαναπροβολή

Νέο Live Webinar

Ημερομηνία:

Τετάρτη

,

11

Νοεμβρίου

,

2020

Ώρα:

20:00 Ώρα Ελλάδας

Διάρκεια:

90 λεπτά

Γλώσσα:

Ελληνικά

Ομιλητής:

Διοργάνωση:

Πιστοποιημένες Ώρες:

1,5 CPD Credit Hours

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Η Συντηρητική Επανάληψη Ενδοδοντικής Θεραπείας είναι, ίσως, η επιτομή της ενδοδοντικής τέχνης. Απαιτεί κριτική σκέψη και μεγάλη κλινική εμπειρία, σε όλα τα στάδιά της, από την επιλογή περιστατικού και το σχέδιο θεραπείας, έως και το τελικό στάδιο της έμφραξης του συστήματος των ριζικών σωλήνων. Για να μπορέσεις να θεραπεύσεις κάτι, είναι αναγκαίο να γνωρίζεις την αιτία που το προκαλεί, καθώς και τον τρόπο να το καταστείλεις. Η Σ.Ε.Ε.Θ. αποτελεί μία πρόκληση για κάθε οδοντίατρο και ενδοδοντολόγο, καθόσον απαιτεί άρτια γνώση της ανατομίας των ριζικών σωλήνων και των αρχών που διέπουν κάθε στάδιο της, ενώ συγχρόνως αποτελεί τη θεραπευτική διαδικασία, στην οποία ο κλινικός καλείται να αντιμετωπίσει τα περισσότερα ιατρογενή συμβάματα.

Σκοπός της παρουσίασης είναι η ενδελεχής και επιστημονικά τεκμηριωμένη προσέγγιση του θέματος, καθώς και όλων των επιμέρους στοιχείων που αφορούν την Σ.Ε.Ε.Θ.

Το webinar πραγματοποιείται στα πλάισια του εκπαιδευτικού Κύκλου “Modern Clinical Endodontic Concepts” από το Ινστιτούτο Μέριμνα και τον Σύλλογο Ελλήνων Ενδοδοντολόγων.

Με ποιον τρόπο λαμβάνω το πιστοποιητικό παρακολούθησης του Webinar;
Πιστοποιητικό παρακολούθησης για το συγκεκριμένο Webinar, λαμβάνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατά το μέγιστο 15 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου. Απαραίτητη προϋπόθεση για την απόδοση πιστοποιητικού, είναι η παρακολούθηση τουλάχιστον του 80% της ζωντανής μετάδοσης του webinar.

Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δεύτερα
kasampali
Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δεύτερα
Η πλατφόρμα των Webinars είναι μία ευγενική προσφορά προς τους οδοντιάτρους από την φαρμακευτική εταιρεία Boehringer Ingelheim
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)

Copyright © 2020 Ινστιτούτο Μέριμνα Κε.Δι.Βι.Μ.1. Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος.
Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.

Σημείωση ασφάλειας *: Οι υπηρεσίες παρέχονται χωρίς χρέωση και κατά συνέπεια δεν θα ζητηθεί ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.