Σταδιοδρομία και εκπαίδευση οδοντιάτρου

Διοργανωτής

Ελληνική Εταιρεία Συνεχούς Οδοντιατρικής Επιμόρφωσης

EESOE-logo

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ είναι Ν.Π.Ι.Δ. Μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα και ιδρύθηκε το 2006 με σκοπό την προσφορά δωρεάν επιστημονικών επιμορφωτικών εκδηλώσεων σε οδοντιάτρους και φοιτητές οδοντιατρικής και μέχρι σήμερα έχει διοργανώσει πολυάριθμα δωρεάν συνέδρια, εκπαιδευτικά πρακτικά σεμινάρια και διαδικτυακά webinars.

Σκοπός της εταιρείας είναι η διάδοση της οδοντιατρικής επιστήμης και πιο συγκεκριμένα η ενημέρωση , η ειδίκευση, η εκπαίδευση και η συνεχής επιμόρφωση των οδοντιάτρων προς όφελος της Στοματικής Υγείας του πληθυσμού.

Ειδικότερα α) η ανύψωση και διάδοση των νέων επιστημονικών δεδομένων στην οδοντιατρική στον Ελληνικό χώρο β) η σύνδεση των Ελλήνων οδοντιάτρων, με ανάλογες Εταιρείες , οργανώσεις, πανεπιστήμια και φορείς στο διεθνή χώρο που ασχολούνται με θέματα συνεχιζόμενης οδοντιατρικής απασχόλησης.
η πραγματοποίηση των σκοπών της εταιρεία επιδιώκεται με κάθε πρόσφορο νομικό μέσω και ειδικότερα:
α) με την οργάνωση συναντήσεων , ομιλιών , συμποσίων , σεμιναρίων, κλινικών επιδείξεων, ημερίδων και συνεδρίων με τη συμμετοχή Ελλήνων και ξένων επιστημόνων σε θέματα που αναφέρονται σε νέα επιστημονικά δεδομένα στην οδοντιατρική ειδικότερα.
β) την πρόσκληση από το εξωτερικό ειδικών επιστημόνων για παρουσίαση οδοντιατρικών θεμάτων ειδικού επιστημονικού ενδιαφέροντος σε οδοντιάτρους της ημεδαπής και αλλοδαπής.
Γ)τη δημοσίευση επιστημονικών εργασιών σε επιστημονικά περιοδικά όπως επίσης και εκλαϊκευμένα άρθρα σε έντυπα γενικού ενδιαφέροντος ή ομιλίες από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
δ) την έκδοση ή συμμετοχή στην έκδοση εντύπων που αφορούν στα νέα επιστημονικά οδοντιατρικά δεδομένα αλλά και και άλλες εφαρμογές γενικότερα
ε) την εκπόνηση ερευνών, μελετών και προγραμμάτων σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς της Ελληνικής πολιτείας, των Οδοντιατρικών Τμημάτων , των Οδοντιατρικών Εταιρειών , καθώς και σε συνεργασία με τους αντίστοιχους φορείς σε διεθνές επίπεδο
στ) στην αντιπροσώπευση οδοντιατρικών Πανεπιστημίων ημεδαπής και αλλοδαπής για σκοπούς της εταιρείας

Όλες οι εκδηλώσεις της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ τελούν υπό την έγκριση του Ε.Ο.Φ. και του Σ.Φ.Ε.Ε.

Επικοινωνήστε με την Εταιρεία info@dentalseminars.gr

Θέματα σχετικά με τον Οργανωτή

19

Δεκεμβρίου

20:00 Ώρα Ελλάδας

2023

Ολοκληρώθηκε

Μοιράσου το