Ομιλητής

Ευάγγελος Λοϊζος

loizos-euaggelos

Σύντομο Βιογραφικό

Ο Ευάγγελος Λοϊζος γεννήθηκε στην Αθήνα  και εισήχθη στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών μετά από Πανελλήνιες Εξετάσεις,από όπου αποφοίτησε το 2005,

Εργάστηκε ως συνεργάτης στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών έως το 2006 και συνέχισε με την τριετή εξειδίκευση στο τμήμα Προσθετικής της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (2009).

Υπήρξε επιστημονικός συνεργάτης του τομέα Προσθετολογίας της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών  (2009-2016).

Το 2016 ολοκλήρωσε το πρόγραμμα Diploma in Sports Dentistry στο  Eastman UCL( London UK) και την ίδια χρονιά έγινε δεκτός  ως υποψήφιος Διδάκτορας της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στο ιδιωτικό του ιατρειο ασκεί αποκλειστικα την Προσθετική και την Αθλητική Οδοντιατρική.

Θέματα Σχετικά με τον ομιλητή

25

Νοεμβρίου

2020

20:00 Ώρα Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

25

Νοεμβρίου

2020

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

Μοιραστείτε το

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)

Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κε.Δι.Βι.Μ.1. Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος.
Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.

Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθεί ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.