Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

Ομιλητής

Ιωάννα Γιάτση

Ιωάννα Γιάτση

Σύντομο Βιογραφικό

Η Ιωάννα Γιάτση αποφοίτησε από την Οδοντιατρική του ΕΚΠΑ και έχει ιδιωτικό ιατρείο από το 1992.
Επίσης είναι Health και Dental Coach με Advanced Diploma in General and Specific Coaching Skills, από την Coaching Evolution International Academy και Certified Coach by Human Resources Expertise by Barbara Asimakopoulou “Coaching δεξιότητες και εργαλεία στην πράξη” ACSTH International Coaching Federation.
Ομιλήτρια και trainer εξειδικεύεται στην εκπαίδευση των Οδοντιάτρων στο Oral Health Coaching και στις ατομικές και ομαδικές συνεδρίες τους με σκοπό την προσωπική και επαγγελματική τους εξέλιξη.

Θέματα Σχετικά με τον ομιλητή

17

Μαρτίου

2021

20:00 Ώρα Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

17

Μαρτίου

2021

Ολοκληρώθηκε - Διαθέσιμη Επαναπροβολή

Μοιραστείτε το

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.