Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

Ομιλητής

Καθηγητής Αργύρης Λ. Πισιώτης

Καθηγητής Οδοντικής και Ανωτέρας Προσθετικής του Εργαστηρίου Προσθετικής του Οδοντιατρικού Τμήματος της Σχολής Επιστημών Υγείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Prof. Pissiotis Argirios

Σύντομο Βιογραφικό

Ο Αργύρης Λ. Πισιώτης είναι καθηγητής της Οδοντικής και Ανωτέρας Προσθετικής του Εργαστηρίου Προσθετικής του Οδοντιατρικού Τμήματος της Σχολής Επιστημών Υγείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει ολοκληρώσει μεταπτυχιακές σπουδές στην Προσθετική και Master in Science στο Πανεπιστήμιο Tufts της Βοστόνης στις Η.Π.Α..

Είναι Associate Editor στο περιοδικό International Journal of Prosthodontics από το 2004 μέχρι σήμερα. Είναι Πρόεδρος της Βαλκανικής Στοματολογικής Εταιρείας (BaSS) (2017-2019) και Πρόεδρος του European Section του International College of Dentists (ICD) (2018-2019). Από το 2013 είναι μέλος της Επιτροπής Αναγνώρισης της ειδικότητας της Προσθετικής της European Prosthodontic Association (EPASC) και από το 2015 είναι Γραμματέας της παραπάνω Επιτροπής. Από το 2016 είναι Εξωτερικός Αξιολογητής στο εξ αποστάσεως Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Fixed and Removable Prosthodontics» του Πανεπιστημίου Kings College του Λονδίνου Μεγ. Βρετανίας.

Θέματα Σχετικά με τον ομιλητή

04

Ιουνίου

2022

13:00 Ώρα Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε

04

Ιουνίου

2022

Ολοκληρώθηκε

23

Ιανουαρίου

2019

20:00 Ώρα Ελλάδας

Νέο Live Webinar

23

Ιανουαρίου

2019

Νέο Live Webinar

Μοιραστείτε το

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.