Προσφορά Εργασίας Για οδοντιάτρους

23

Ιανουαρίου

2019

20:00 Ώρα Ελλάδας

Νέο Live Webinar

23

Ιανουαρίου

2019

Νέο Live Webinar

Η Ολική Οδοντοστοιχία στην απορροφημένη κάτω γνάθο

Μη διαθέσιμη Επαναπροβολή

Νέο Live Webinar

Ημερομηνία:

Τετάρτη

,

23

Ιανουαρίου

,

2019

Ώρα:

20:00 Ώρα Ελλάδας

Διάρκεια:

90 λεπτά

Γλώσσα:

Ελληνικά

Ομιλητής:

Διοργάνωση:

Πιστοποιημένες Ώρες:

Μ.Ε.Ε.Ο. 1,5 Μόρια

Περίληψη Webinar:
Η προσθετική αντιμετώπιση της απορροφημένης νωδής κάτω γνάθου εξακολουθεί να είναι μια πρόκληση για τον κλινικό οδοντίατρο. Αν και η σύγχρονη επιεμφυτευματική προσθετική διευκολύνει (επιεμφυτευματική οδοντοστοιχία συγκρατούμενη σε δύο εμφυτεύματα στην περιοχή των κυνοδόντων) παρέχοντας συγκράτηση στην ολική οδοντοστοιχία της κάτω γνάθου μέσω των συνδέσμων των εμφυτευμάτων, η λύση αυτή δεν είναι οικονομικά εφικτή για πάρα πολλούς ολικά νωδούς ασθενείς. Ο κλινικός οδοντίατρος είναι συνεπώς υποχρεωμένος να αντιμετωπίσει περιστατικά ολικά νωδών ασθενών με πολύ απορροφημένη υπολειμματική ακρολοφία στην κάτω γνάθο. Στο σεμινάριο αυτό θα παρουσιασθεί ένα πρωτόκολλο κλινικής αντιμετώπισης τέτοιων περιστατικών με ανάλυση της ανατομίας της κάτω γνάθου και των μαλακών ιστών που την περιβάλουν, Θα συζητηθεί ο τρόπος που μπορεί να κατασκευασθεί η ολική οδοντοστοιχία έτσι ώστε οι διάφοροι ανατομικοί ιστοί να συμβάλλουν στην στήριξη, την συγκράτηση και την οριζόντια σταθερότητα της ολικής οδοντοστοιχίας της κάτω γνάθου.

*Σύμφωνα με τα δεδομένα της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας έχει θεσμοθετηθεί η μοριοδότηση και όλες οι εκδηλώσεις της Ελληνικής Προσθετικής Εταιρείας μοριοδοτούνται από την Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία.
( Εάν επιθυμείτε Μοριοδότηση από την Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία παρακαλώ συμπληρώστε όλα τα επιπλέον στοιχεία κατά την εγγραφή σας στο webinar.)

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ: Η Ελληνική Προσθετική Εταιρεία αποστέλλει τα στοιχεία που συμπληρώσατε κατά την εγγραφή σας στο webinar, στην Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία και αυτόματα πιστώνονται οι διδακτικές ώρες στην προσωπική σας ηλεκτρονική μερίδα, του οδοντιατρικού συλλόγου που ανήκετε. Η μοριοδότηση υφίσταται μόνο εάν έχετε παρακολουθήσει τουλάχιστον το 80% του webinar.

Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δεύτερα
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να γίνει ένα ενδιαφέρον γνωστικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδοντίατρο, πραγματοποιώντας νέα διαδραστικά live σεμινάρια και αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα οδοντιατρικά βίντεο, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από τον συνάδελφο.
Μείνετε Ενημερωμενοι
Το Ινστιτούτο Μέριμνα υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Copyright © 2021 Ινστιτούτο Μέριμνα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Η χρήση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα χρήσης πραγματοποιείται δωρεάν και διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις νόμιμης χρήσης.
Σημείωση ασφάλειας *: Η συμμέτοχή και η παρακολούθηση των webinars παρέχονται χωρίς χρέωση. Kατά συνέπεια δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προσωπικές πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού.